Povezane vesti

Tenzija na suočavanju Memića i Kizirije: "Opasni čovek" nije izdržao ledeni pogled "Srpskog Tajsona"

Tenzija na suočavanju Memića i Kizirije: "Opasni čovek" nije izdržao ledeni pogled "Srpskog Tajsona"

Telegraf pre 12 sati
Bliži se bokserski spektakl u režiji Balkan Boxing-a, gde će u Boru 28. marta, gde će glavna borba biti između Almira Memića i gruzijskog boksera Iaga Kizirije. Oba boksera bila su na konferenciji za medije, gde su se obratili javnosti pred borbu, a naš… »
Za vikend, svi u Bor: Memić je naoštren, Petković i Jakovljević najavluju spektakl!

Za vikend, svi u Bor: Memić je naoštren, Petković i Jakovljević najavluju spektakl!

Hot sport pre 14 sati
Bor će ovog vikenda postati centar borilačkog sporta u regionu – Balkan Boxing 7 donosi spektakl koji prevazilazi standardne okvire domaće scene i potvrđuje ambiciju Srbije da se pozicionira kao ozbiljna destinacija profesionalnog boksa. U Sportskom… »
Almir Memić moćno odgovorio Janičiću, pa pomenuo i Bojkovića: "A što se tiče ferke iza zgrade..."

Almir Memić moćno odgovorio Janičiću, pa pomenuo i Bojkovića: "A što se tiče ferke iza zgrade..."

Telegraf pre 14 sati
Srpski boks ovog vikenda biće u centru pažnje u Boru, gde će se održati Balkan Boxing 7 na kojem će jednu od glavnih reči voditi Almir Memić, koji će se boriti sa gruzinskim rivalom, Jagom Kizirijom. Očekuje se da borba donese apsolutno sve što navijači… »
"Uživao sam u tom bolu i udarcima koje sam dobio u glavu": Srpski bokser se sprema za spektakl u Boru

"Uživao sam u tom bolu i udarcima koje sam dobio u glavu": Srpski bokser se sprema za spektakl u Boru

Telegraf pre 15 sati
Srpski bokser Marko Marić će za tri dana odraditi meč sa Karolijem Botošom u Boru izjavio je da sve najbolje želi protivniku i zahvalio se svima koji su zaslužni što će se Balkan Boxing 7 održati na istoku naše zemlje. - Poštovanje, hvala svima koji su… »
Makedonac dolazi da napravi boks šou u Boru, najavio veliku podršku: "Dolazi da me bodri preko 150 ljudi"

Makedonac dolazi da napravi boks šou u Boru, najavio veliku podršku: "Dolazi da me bodri preko 150 ljudi"

Telegraf pre 15 sati
Bokser iz Severne Makedonije, Matej Čatleski jedno je od glavnih imena koje će se pojaviti na spektakl u Boru okviru Balkan Boxinga 7, gde ćemo gledati najbolje takmičare sa ovdašnjih prostora u ringu. Njegov protivnik će biti Miloš Janjanin iz… »
Petković i Jakovljević najavljuju boks spektakl u Boru: "Memićeva borba će ići preko šest rundi"

Petković i Jakovljević najavljuju boks spektakl u Boru: "Memićeva borba će ići preko šest rundi"

Telegraf pre 15 sati
U Boru će se ovog vikenda održati Balkan Boxing 7, što obećava da bude pravi spektakl, a navijači će 28. marta moći da uživaju u fantastičnim borbama. To je nagovestio i sam predsednik Balkan Boxinga, Uroš Jakovljević, koji je istakao da se najviše… »
Srpski Tajson odgovorio na prozivke Miloša Janičića: "Priželjkujem meč sa njim, odabrao je stranu..."

Srpski Tajson odgovorio na prozivke Miloša Janičića: "Priželjkujem meč sa njim, odabrao je stranu..."

Telegraf pre 14 sati
Veliki spektakl očekuje nas ovog vikenda u Boru, kada će se održati Balkan Boxing 7 na kojem će glavna borba biti ona između Almira Memića i gruzinskog protivnika, Jaga Kizirije. Oni su došli u centar pažnje i zbog dosta prozivki koji su stigli sa adrese… »

Vesti dana »