Povezane vesti

Mina Naumović otkrila zašto se ne vraća u Amidži šou: Donela odluku, pa sve podelila javno

Mina Naumović otkrila zašto se ne vraća u Amidži šou: Donela odluku, pa sve podelila javno

Blic pre 1 dan
Objasnila je da se ne vraća u Amidži šou jer smatra da je distrakcija za svog supruga Ognjena Amidžića. Otkrila je da je Ognjen stariji od nje toliko da 'može otac da joj bude' Mina Naumović, supruga voditelja Ognjena Amidžića je veoma aktivna na svom… »
Mina Naumović se ne vraća u Amidži šou: Otkriveno zbog čega ne želi da sarađuje sa suprugom

Mina Naumović se ne vraća u Amidži šou: Otkriveno zbog čega ne želi da sarađuje sa suprugom

Mondo pre 1 dan
Mina Naumović, supruga Ognjena Amidžića, veoma je aktivna na društvenim mrežama i često komunicira sa svojim pratiocima, odgovarajući na razna pitanja. Ovoga puta, pažnju je privukao njen iskren odgovor na ono što mnoge zanima da li planira povratak u… »
Evo zašto se Mina ne vraća u Amidži! Voditeljka otkrila šta je problem, tiče se Ognjena: "Ne može da se..."

Evo zašto se Mina ne vraća u Amidži! Voditeljka otkrila šta je problem, tiče se Ognjena: "Ne može da se..."

Kurir pre 1 dan
Mina Naumović, supruga voditelja Ognjena Amidžića, veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde često komunicira sa svojim pratiocima i odgovara na njihova pitanja. Ovoga puta, pažnju javnosti privukao je njen iskren odgovor na pitanje koje se često… »
Mina se ne vraća u Amidži! Voditeljka otkrila šta je problem, tiče se direktno Ognjena: "Ne može da se..."

Mina se ne vraća u Amidži! Voditeljka otkrila šta je problem, tiče se direktno Ognjena: "Ne može da se..."

Telegraf pre 1 dan
Mina Amidžić (ex Naumović), supruga voditelja Ognjena Amidžića, veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde često komunicira sa svojim pratiocima i odgovara na njihova pitanja. Ovoga puta, pažnju javnosti privukao je njen iskren odgovor na pitanje koje… »
"Ognjen može otac da mi bude", Mina Naumović progovorila o razlici u godinama između nje i voditelja, pitali je i u kakvom je…

"Ognjen može otac da mi bude", Mina Naumović progovorila o razlici u godinama između nje i voditelja, pitali je i u kakvom je…

Blic pre 1 dan
Ognjen iz prethodnog braka sa Danijelom Dimitrovskom ima sina Matiju, dok sa Minom ima sina Peruna i ćerku Lolu. Naglašava da je oduvek želeo ćerku i smatra da devojčice čine porodicu jačom i stabilnijom. Mina Naumović, supruga voditelja Ognjena Amidžića… »
"Može otac da mi bude" Minu provocirali pitanjem o razlici u godinama između nje i Ognjena, odgovorom oduvala

"Može otac da mi bude" Minu provocirali pitanjem o razlici u godinama između nje i Ognjena, odgovorom oduvala

Telegraf pre 1 dan
Voditelj Ognjen Amidžić krunisao je brakom ljubav sa lepom Minom Naumović, sa kojom je pre nekoliko meseci dobio drugo zajedničko dete - ćerkicu Lolu. Njihov odnos, otkako se saznalo da su u vezi, izazivao je različite komentare, najviše zbog razlike u… »

Vesti dana »