Povezane vesti

Šest i po meseci bio nepokretan: Voditelj preživeo udes u kom su mu stradali prijatelji, pa se iselio iz grada

Šest i po meseci bio nepokretan: Voditelj preživeo udes u kom su mu stradali prijatelji, pa se iselio iz grada

Telegraf pre 6 sati
Voditelj i novinar Željko Stefanović, čije je lice i glas nekada bilo zaštitni znak televizije i radija, prošao je kroz prave životne golgote, od jezive saobraćajne nesreće u kojoj je jedva izvukao živu glavu, preko gubitka roditelja, do velikih nepravdi… »
"Šest i po meseci sam bio nepokretan" Voditelj preživeo udes u kom su mu stradali prijatelji, napustio Beograd: "Prodao sam…

"Šest i po meseci sam bio nepokretan" Voditelj preživeo udes u kom su mu stradali prijatelji, napustio Beograd: "Prodao sam…

Blic pre 7 sati
Najveću tugu su mu doneli gubici najbližih, posebno majke, posle čega je prodao stan i preselio se u Smederevo tražeći mir. Teška nesreća ostavila je fizičke i emotivne posledice, ali se Stefanović uz veliku borbu uspešno oporavio. Poznati voditelj i… »
U stravičnoj nesreći mu stradale kolege, on 6 meseci bio nepokretan: Prevrnuli se kolima, čim se oporavio dobio otkaz

U stravičnoj nesreći mu stradale kolege, on 6 meseci bio nepokretan: Prevrnuli se kolima, čim se oporavio dobio otkaz

Mondo pre 11 sati
Voditelj Željko Stefanović je jedno od lica Televizije Beograd po kom je bila prepoznatljiva, pisao je za novine, radio na radiju, kome želi da ostane veran do penzije. Nakon teške saobraćajne nesreće dobio je novu šansu da živi, a potom u bolnoj… »

Vesti dana »