Повезане вести
Био између живота и смрти Дачић: Још сам на прегледима у Клиничком центру, излазим следеће недеље министар полиције се лепо…
Дневник пре 24 дана
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да се још налази на прегледима у Клиничком центру Србије, након што је пре месец дана хоспитализован због обостране упале плућа, додајући да ће изаћи следеће недеље из КБЦ… »
Дачић: Још сам на прегледима, надам се да следеће недеље настављам тамо где сам стао пре месец дана
РТС пре 23 дана
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић каже да је још на прегледима у УКЦ Србија, али да се нада да ће се од следеће недеље вратити свакодневним обавезама. Дачић је у објави на Инстаграму захвалио… »
Дачиц́: Још сам на прегледима у Клиничком центру, излазим следец́е недеље
Спутник пре 24 дана
Министар унутрашњих послова Ивица Дачиц́ изјавио је да се још налази на прегледима у Клиничком центру Србије, након што је пре месец дана хоспитализован због обостране упале плуц́а, додајуц́и да ц́е изац́и следец́е недеље из… »
Дачић: Још сам на прегледима у Клиничком центру, излазим следеће недеље
НИН пре 24 дана
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да се још налази на прегледима у Клиничком центру Србије, након што је пре месец дана хоспитализован због обостране упале плућа, додајући да ће изаћи следеће недеље из КБЦ… »
Дачић: Још сам на прегледима у Клиничком центру, излазим следеће недеље
РТВ пре 24 дана
БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да се још налази на прегледима у Клиничком центру Србије, након што је пре месец дана хоспитализован због обостране упале плућа, додајући да ће изаћи следеће недеље… »
"Био сам на ивици живота и смрти": Дачић објавио фотографију из Клиничког центра, излази следеће недеље
Еуроневс пре 24 дана
Дачић из болнице: "Надам се да следеће недеље настављам тамо где сам стао пре месец дана"
Невсмакс Балканс пре 24 дана
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић рекао је да је још на прегледима у УКЦ Србија, али да се нада да ће се од следеће недеље вратити свакодневним обавезама. Дачић се у објави на Инстаграму захвалио… »
"Лебдео сам између живота и смрти" Дачић објавио слику из болнице, месец дана након што му је позлило: "Нисам знао да ми то…
Блиц пре 24 дана
Министар је испричао да је пет дана био између живота и смрти, прикључен на апарат за дисање, а пробудио се 2. марта, на рођендан свог покојног оца, што је за њега био посебан знак Захвалио се свим лекарима и особљу… »
Вести дана »
Ормуски мореуз поново затворен: Трамп поручује да га "нико неће уцењивати"
Нова пре 1 сатјош 39 повезаних
Удала се Мелина Џиновић: Изговорила "да" 23 године старијем милионеру
Блиц пре 30 минутајош 54 повезане
"Жао ми је што АБА лига није имала слуха за нас": Обрадовићеву Звезду чекају два меча у 45 сати
Мондо пре 15 минутајош 40 повезаних
Рат на Блиском истоку: Адмирал Елхами: Пресрели смо 170 дронова; Трамп јури иранске бродове по целом свету; Ормуз је наш, милом или силом
Вечерње новости пре 35 минутајош 42 повезане