Povezane vesti
Živković: Brže i efikasnije do sigurne energetske budućnosti
Politika pre 26 dana
EPS pokrenuo najveći investicioni ciklus. „U veku električne energije, digitalizacije i veštačke inteligencije odluke koje se tiču energetske budućnosti moramo da donosimo brže i efikasnije, a jasno je da sigurne energetske budućnosti nema bez nuklearne… »
Generalni direktor EPS na otvaranju Samita energetike u Trebinju
Kurir pre 26 dana
U veku električne energije, digitalizacije i veštačke inteligencije odluke koje se tiču energetske budućnosti moramo da donosimo brže i efikasnije, a jasno je da sigurne energetske budućnosti nema bez nuklearne energije, rekao je Dušan Živković… »
EPS pokrenuo velike projekte: Živković najavio gradnju gasnih i hidroelektrana koje će potpuno promeniti region
Kurir pre 26 dana
U veku električne energije, digitalizacije i veštačke inteligencije odluke koje se tiču energetske budućnosti moramo da donosimo brže i efikasnije, a jasno je da sigurne energetske budućnosti nema bez nuklearne energije, rekao je Dušan Živković… »
Vesti dana »
Ministar (ne)kulture Selaković: "Možete da me povučete za taj Generalštab" VIDEO
Nova pre 33 minutajoš 19 povezanih
Predsednik Izborne komisije na Medicinskom fakultetu: “Video sam razliku u listićima, studentima sam nudio da poništimo izbore"
Nova pre 28 minutajoš 18 povezanih
Đedović Handanović: Krajem maja očekujem usaglašen ugovor za gradnju gasne elektrane kod Niša
Insajder pre 3 satajoš 20 povezanih