Povezane vesti
Španska zvezda poručila: “Ovo će biti moj poslednji nastup u Srbiji dok se EXIT i sloboda ne vrate!”
Ozon press 25.03.2026
Jedno od vodećih imena svetske DJ scene Indira Paganotto, koja je među prvim stranim muzičkim zvezdama podržala studentski pokret u martu prošle godine, pred nastup u Beogradu 4. aprila, ponovila je svoju podršku zajedničkoj borbi za slobodu u Srbiji… »
Španska zvezda poručila: “Ovo će biti moj poslednji nastup u Srbiji dok se EXIT i sloboda ne vrate!”
Nova 25.03.2026
Jedno od vodećih imena svetske DJ scene Indira Paganotto, koja je među prvim stranim muzičkim zvezdama podržala studentski pokret u martu prošle godine, pred nastup u Beogradu 4. aprila, ponovila je svoju podršku zajedničkoj borbi za slobodu u Srbiji… »
Indira Paganotto poručila: “Ovo će biti moj poslednji nastup u Srbiji dok se EXIT i sloboda ne vrate!”
Danas 25.03.2026
Vesti dana »
U Libanu od 2. marta stradalo skoro 2.900 ljudi u izraelskim napadima
N1 Info pre 1 satjoš 37 povezanih
Od nestanka na Senjaku do hapšenja Veselina Milića: Hronologija slučaja koji je uzdrmao MUP
Insajder pre 2 satajoš 88 povezanih
"Ovo je prvi i poslednji put da smo bili na Evroviziji" Momci iz Lavine otkrili šta se dešavalo iza kulisa takmičenja: "Pokazali smo im da smo jako tvrdoglavi" (video)
Blic pre 3 satajoš 29 povezanih
Zvezda bez Dejana Stankovića odigrala nerešeno u Surdulici: Drugi tim šampiona nije pobedio u odsustvu trenera
Mondo pre 8 minutajoš 54 povezane