Povezane vesti
Španska zvezda poručila: “Ovo će biti moj poslednji nastup u Srbiji dok se EXIT i sloboda ne vrate!”
Ozon press 25.03.2026
Jedno od vodećih imena svetske DJ scene Indira Paganotto, koja je među prvim stranim muzičkim zvezdama podržala studentski pokret u martu prošle godine, pred nastup u Beogradu 4. aprila, ponovila je svoju podršku zajedničkoj borbi za slobodu u Srbiji… »
Španska zvezda poručila: “Ovo će biti moj poslednji nastup u Srbiji dok se EXIT i sloboda ne vrate!”
Nova 25.03.2026
Jedno od vodećih imena svetske DJ scene Indira Paganotto, koja je među prvim stranim muzičkim zvezdama podržala studentski pokret u martu prošle godine, pred nastup u Beogradu 4. aprila, ponovila je svoju podršku zajedničkoj borbi za slobodu u Srbiji… »
Indira Paganotto poručila: “Ovo će biti moj poslednji nastup u Srbiji dok se EXIT i sloboda ne vrate!”
Danas 25.03.2026
Vesti dana »
Studenti, noseći Ustav, obišli celu Srbiju: Na dva točka prešli kilometre, kako će dalje teći kampanja
N1 Info pre 3 satajoš 13 povezanih
Direktna poruka Americi: "Spremni smo za rat!" - Nema više popuštanja pred Vašingtonom
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
"Spontano" okupljanje pristalica, govor, gostovanje na javnom servisu i ostavka uz sumiranje rezultata - kako je Vučić napustio funkciju
N1 Info pre 13 minutajoš 144 povezane