Povezane vesti
Španska zvezda poručila: “Ovo će biti moj poslednji nastup u Srbiji dok se EXIT i sloboda ne vrate!”
Ozon press pre 21 dana
Jedno od vodećih imena svetske DJ scene Indira Paganotto, koja je među prvim stranim muzičkim zvezdama podržala studentski pokret u martu prošle godine, pred nastup u Beogradu 4. aprila, ponovila je svoju podršku zajedničkoj borbi za slobodu u Srbiji… »
Španska zvezda poručila: “Ovo će biti moj poslednji nastup u Srbiji dok se EXIT i sloboda ne vrate!”
Nova pre 21 dana
Jedno od vodećih imena svetske DJ scene Indira Paganotto, koja je među prvim stranim muzičkim zvezdama podržala studentski pokret u martu prošle godine, pred nastup u Beogradu 4. aprila, ponovila je svoju podršku zajedničkoj borbi za slobodu u Srbiji… »
Indira Paganotto poručila: “Ovo će biti moj poslednji nastup u Srbiji dok se EXIT i sloboda ne vrate!”
Danas pre 21 dana
Vesti dana »
Vremeplov: Stefan Dušan krunisao se u Skoplju, na Uskrs, za "cara Srba i Grka"
RTV pre 2 satajoš 1 povezana
Rusi priznali da su oborili azerbejdžanski avion: Poginulo 38 ljudi, Moskva plaća odštetu (foto)
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana