Povezane vesti
Španska zvezda poručila: “Ovo će biti moj poslednji nastup u Srbiji dok se EXIT i sloboda ne vrate!”
Ozon press 25.03.2026
Jedno od vodećih imena svetske DJ scene Indira Paganotto, koja je među prvim stranim muzičkim zvezdama podržala studentski pokret u martu prošle godine, pred nastup u Beogradu 4. aprila, ponovila je svoju podršku zajedničkoj borbi za slobodu u Srbiji… »
Španska zvezda poručila: “Ovo će biti moj poslednji nastup u Srbiji dok se EXIT i sloboda ne vrate!”
Nova 25.03.2026
Jedno od vodećih imena svetske DJ scene Indira Paganotto, koja je među prvim stranim muzičkim zvezdama podržala studentski pokret u martu prošle godine, pred nastup u Beogradu 4. aprila, ponovila je svoju podršku zajedničkoj borbi za slobodu u Srbiji… »
Indira Paganotto poručila: “Ovo će biti moj poslednji nastup u Srbiji dok se EXIT i sloboda ne vrate!”
Danas 25.03.2026
Vesti dana »
Dobrodošlica sa zadrškom: Zašto je Zelenski ostao zaglavljen na marginama samita NATO-a u Ankari
Sputnik pre 42 minutajoš 41 povezana
Le Pen osuđena za proneveru, nosiće nanogicu i moći će da se kandiduje za predsednicu Francuske
Beta pre 57 minutajoš 53 povezane
Kos: Komisija je obnovila svoje preporuke Savetu da se otvori Klaster 3 u pregovorima sa Srbijom
N1 Info pre 12 minutajoš 20 povezanih
Neuništiva Argentina i šampion Mesi: Egipat je imao sve, ali ide kući
BBC News pre 27 minutajoš 42 povezane
Skupština završila rad: Poslanici o zakonima i ODIHR preporukama, sednicu obeležilo ometanje ministarke
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 38 povezanih