Povezane vesti

Suspendovan zbog dopinga, a sada se vraća: "Ja nisam superheroj" VIDEO

Suspendovan zbog dopinga, a sada se vraća: "Ja nisam superheroj" VIDEO

B92 pre 6 sati
Američki košarkaš Pol Džordž spreman je da se vrati na teren nakon 25 utakmica suspenzije. NBA liga je 31. januara 2026. godine suspendovala Pola Džordža nakon što je na doping testu USADA bio pozitivan na nedozvoljene supstance. Dobio je suspenziju od… »
Završena suspenzija od 25 utakmica: NBA zvezda žali zbog propusta

Završena suspenzija od 25 utakmica: NBA zvezda žali zbog propusta

Nova pre 9 sati
Pol Džordž, košarkaš Filadelfije, vraća se u sastav NBA tima nakon suspenzije od 25 utakmica zbog pada na doping testu i očekuje se da zaigra protiv Čikaga. Džordž je suspendovan krajem januara zbog kršenja pravila NBA programa protiv nedozvoljenih… »
Srpski zet se vraća na NBA parkete

Srpski zet se vraća na NBA parkete

Sport klub pre 9 sati
Košarkaš Filadelfije Pol Džordž vraća se u tim nakon suspenzije od 25 utakmica zbog pada na doping testu. Očekuje se da iskusni krilni igrač naredne noći zaigra protiv Čikaga. Džordž je suspendovan krajem januara zbog kršenja pravila NBA programa protiv… »
Pol Džordž se posle doping skandala vraća na parket: Najviše boli to što sam razočarao ljude

Pol Džordž se posle doping skandala vraća na parket: Najviše boli to što sam razočarao ljude

Kurir pre 9 sati
Džordž je suspendovan krajem januara zbog kršenja pravila NBA programa protiv nedozvoljenih supstanci. U svom prvom javnom obraćanju od tada, uputio je izvinjenje saigračima, navijačima i porodici. "Najviše boli to što sam razočarao ljude", rekao je… »
Pol Džordž ponovo na terenu posle 25 mečeva suspenzije zbog dopinga

Pol Džordž ponovo na terenu posle 25 mečeva suspenzije zbog dopinga

Politika pre 9 sati
Uputio je izvinjenje saigračima, navijačima i porodici. Američki košarkaš Pol Džordž vraća se u sastav Filadelfije nakon suspenzije od 25 utakmica zbog pada na doping testu i očekuje se da zaigra protiv Čikaga u NBA ligi. Džordž je suspendovan krajem… »
Oženio Srpkinju, zvezda je NBA lige, sada je progovorio o gubitku 11,7 miliona: Priznajem, napravio sam grešku

Oženio Srpkinju, zvezda je NBA lige, sada je progovorio o gubitku 11,7 miliona: Priznajem, napravio sam grešku

Telegraf pre 11 sati
Zvezda Filadelfija Seventisiksersa, Pol Džordž, konačno je prekinuo tišinu o suspenziji od 25 utakmica koja je uzdrmala NBA ligu. Iskusni 35-godišnji košarkaš, koji je pao na doping testu krajem januara, odlučio je da javno progovori o razlozima koji su… »
Oženio je fatalnu Srpkinju, pa bio pozitivan na doping testu: Izdržao je kaznu i spreman je za povratak na NBA teren - srpski…

Oženio je fatalnu Srpkinju, pa bio pozitivan na doping testu: Izdržao je kaznu i spreman je za povratak na NBA teren - srpski…

Kurir pre 13 sati
Pol Džordž jedan je od najboljih NBA košarkaša u poslednjoj deceniji, ujedno i srpski zet. Košarkaš Filadelfije Pol Džordž vraća se na teren protiv Čikaga naredne noći, pošto je odslužio suspenziju od 25 utakmica zbog pozitivnog doping testa u februaru… »

Vesti dana »