Povezane vesti
Gatuzo: Nisam želeo da nam zvižde u Milanu
Politika pre 1 dan
Italija je četvorostruki svetski šampion. Selektor Italije Đenaro Gatuzo rekao je pred polufinale plej-ofa za Svetsko prvenstvo protiv Severne Irske da je njegova odluka da „azuri” sutra igraju u Bergamu, umesto u Milanu, bila posledica straha da bi… »
Gatuzo pred baraž Italije: Bežimo iz Milana da nas rođeni navijači ne bi uništili!
Večernje novosti pre 1 dan
SELEKTOR Italije Đenaro Gatuzo imao je zanimljivu pres konferenciju pred utakmicu Baraža za Svetsko prvenstvo koje "azuri" igraju protiv Severne Irske. FOTO: EFE/DANIEL HAMBURY On je istakao da je njegova odluka da Italijani igraju sutra u Bergamu, a ne… »
Gatuzo: Ja sam izabrao da igramo u Bergamu, u Milanu bi mogli da nam zvižde
RTS pre 1 dan
Selektor fudbalera Italije Đenaro Gatuzo rekao je pred meč polufinala baraža za plasman na Svetsko prvenstvo protiv Severne Irske da je njegova odluka da "azuri" igraju u Bergamu, a ne u Milanu, zbog straha da bi navijači Intera i Milana mogli da zvižde… »
U Milanu će nam zviždati! Gatuzo je izabrao Bergamo: Tu su me dočekali raširenih ruku
Dnevnik pre 1 dan
Fudbaleri Italije dočekaće u četvrtak u 20.45 časova Severnu Irsku u polufinalu plej-ofa za plasman na Svetsko prvenstvo 2026. Selektor Italije Đenaro Gatuzo rekao je da je njegova odluka da „azuri“ igraju u Bergamu, a ne u Milanu, zbog straha da bi… »
Vesti dana »
Rat na Bliskom istoku: Saudijska Arabija pozvala svoje državljane da odmah napuste Liban, Izrael izveo novi napad na Teheran
Večernje novosti pre 31 minutajoš 20 povezanih
Izrael izveo napade na Teheran, dan nakon što je Tramp odložio rok za Ormuski moreuz
Danas pre 16 minutajoš 21 povezana
Snažno nevreme pogodilo region: U Zagrebu i BiH zatvorene škole, stotine domaćinstava bez struje u Crnoj Gori
NIN pre 6 minutajoš 13 povezanih