Povezane vesti

Gatuzo: Nisam želeo da nam zvižde u Milanu

Gatuzo: Nisam želeo da nam zvižde u Milanu

Politika pre 1 dan
Italija je četvorostruki svetski šampion. Selektor Italije Đenaro Gatuzo rekao je pred polufinale plej-ofa za Svetsko prvenstvo protiv Severne Irske da je njegova odluka da „azuri” sutra igraju u Bergamu, umesto u Milanu, bila posledica straha da bi… »
Gatuzo pred baraž Italije: Bežimo iz Milana da nas rođeni navijači ne bi uništili!

Gatuzo pred baraž Italije: Bežimo iz Milana da nas rođeni navijači ne bi uništili!

Večernje novosti pre 1 dan
SELEKTOR Italije Đenaro Gatuzo imao je zanimljivu pres konferenciju pred utakmicu Baraža za Svetsko prvenstvo koje "azuri" igraju protiv Severne Irske. FOTO: EFE/DANIEL HAMBURY On je istakao da je njegova odluka da Italijani igraju sutra u Bergamu, a ne… »
Gatuzo: Ja sam izabrao da igramo u Bergamu, u Milanu bi mogli da nam zvižde

Gatuzo: Ja sam izabrao da igramo u Bergamu, u Milanu bi mogli da nam zvižde

RTS pre 1 dan
Selektor fudbalera Italije Đenaro Gatuzo rekao je pred meč polufinala baraža za plasman na Svetsko prvenstvo protiv Severne Irske da je njegova odluka da "azuri" igraju u Bergamu, a ne u Milanu, zbog straha da bi navijači Intera i Milana mogli da zvižde… »
U Milanu će nam zviždati! Gatuzo je izabrao Bergamo: Tu su me dočekali raširenih ruku

U Milanu će nam zviždati! Gatuzo je izabrao Bergamo: Tu su me dočekali raširenih ruku

Dnevnik pre 1 dan
Fudbaleri Italije dočekaće u četvrtak u 20.45 časova Severnu Irsku u polufinalu plej-ofa za plasman na Svetsko prvenstvo 2026. Selektor Italije Đenaro Gatuzo rekao je da je njegova odluka da „azuri“ igraju u Bergamu, a ne u Milanu, zbog straha da bi… »

Vesti dana »