Povezane vesti

Dala 25.000 evra na grudi! Operisala se 6 puta, a sada pokazala kako izgleda u 47. godini - komentari pljušte

Dala 25.000 evra na grudi! Operisala se 6 puta, a sada pokazala kako izgleda u 47. godini - komentari pljušte

Telegraf pre 1 dan
Bivša rijaliti učesnica i sportistkinja Ljuba Pantović i dalje važi za jednu od najatraktivnijih baka na domaćoj javnoj sceni, a njen izgled ponovo je izazvao buru komentara. Naime, njena ćerka Aleksandra Subotić podelila je fotografiju na društvenim… »
"Šest puta sam operisala grudi" Dala 25.000 evra na operacije, pa pokazala kako izgleda u 47. godini: Na njoj sve puca

"Šest puta sam operisala grudi" Dala 25.000 evra na operacije, pa pokazala kako izgleda u 47. godini: Na njoj sve puca

Blic pre 12 sati
Često dobija nepristojne ponude o čemu je govorila Mnogi su je optuživali da je loša majka Bivša rijaliti učesnica i sportistkinja, Ljuba Pantović (47) važi za najatraktivniju baku na našoj sceni. Ona je imala turbulentan privatan život, a o njenom… »
"Gurnuo me niz stepenice..." Pukla 25.000 evra na grudi, brutalno izgleda u 47. godini: Mnogi ne znaju kroz kakav pakao je…

"Gurnuo me niz stepenice..." Pukla 25.000 evra na grudi, brutalno izgleda u 47. godini: Mnogi ne znaju kroz kakav pakao je…

Kurir pre 11 sati
Bivša rijaliti učesnica i sportistkinja Ljuba Pantović (47) važi za jednu od najzgodnijih baka na domaćoj javnoj sceni. Njen privatni život bio je prilično buran, a mnogo se govorilo o odnosu sa bivšim suprugom, kao i o sukobu sa ćerkom. Ipak… »

Vesti dana »