Povezane vesti

Doc. dr Boban Džunić podneo prijavu protiv sudije Višeg suda: „Moja žalba nije poslata Apelacionom sudu”

Doc. dr Boban Džunić podneo prijavu protiv sudije Višeg suda: „Moja žalba nije poslata Apelacionom sudu”

Gradski portal 018 pre 2 sata
Nekadašnji direktor Elektrodistribucije u Nišu, bivši predsednik GO Palilula i predsednik niške skupštine, Doc. dr Boban Džunić saopštio je da je podneo krivičnu prijavu protiv sudije Višeg suda u Nišu, tvrdeći da mu je u postupku, koji se i dalje vodi… »
DŽUNIĆ PROGOVORIO O POSTUPKU KOJI SE VODI PROTIV NJEGA: „Nemam više pravo da ćutim – moja žalba nikada nije ni stigla do…

DŽUNIĆ PROGOVORIO O POSTUPKU KOJI SE VODI PROTIV NJEGA: „Nemam više pravo da ćutim – moja žalba nikada nije ni stigla do…

Glas juga pre 4 sati
Džunić, koji je zbog navodne korupcije hapšen pre skoro deset godina, podsetio je da je optužnica protiv njega ponovo potvrđena pre nešto manje od dve godine. Na konferenciji za medije rekao je da se do sada uzdržavao od javnih istupa, ali da, kako… »
I bivši predsednik niške Skupštine čeka presudu – slučaj Bobana Džunića skoro 10 godina bez epiloga

I bivši predsednik niške Skupštine čeka presudu – slučaj Bobana Džunića skoro 10 godina bez epiloga

Južne vesti pre 7 sati
Dok je niška politička tema broj 1 – osuđujuća presuda aktuelnom predsedniku Skupštine grada Igoru Novakoviću, slučaj bivšeg predsednika niškog parlamenta, još uvek je bez epiloga. Nekadašnjem predsedniku Opštine Palilula i bivšem direktoru… »

Vesti dana »