Povezane vesti

Paunović žali za Ovijedom: „Mnogo me to boli, to je moj dom!“

Paunović žali za Ovijedom: „Mnogo me to boli, to je moj dom!“

Hot sport pre 24 dana
Žao mu je što nije uspeo sa klubom Veljko Paunović izjavio je uoči meča Srbije i Španije da žali zbog odlaska iz Ovijeda, želi povratak u La Ligu i ističe da Španiju smatra svojim domom. Selektor Srbije govorio je za španske medije pred prijateljsku… »
Paunovića boli rastanak sa Ovijedom: "Povređen sam"

Paunovića boli rastanak sa Ovijedom: "Povređen sam"

B92 pre 24 dana
Veljko Paunović je sezonu počeo na klupi Ovijeda, kog je uveo u La Ligu, ali je posle nekoliko kola dobio otkaz. Nije lako pao rastanak selektoru reprezentacije Srbije, o čemu je pričao u emisiji Radioestadio Noche, a dotakao se i predstojećeg susreta… »
Paunović žali za epizodom u La Ligi: Jednog dana bih voleo da se vratim, Ovijedo smatram svojim domom

Paunović žali za epizodom u La Ligi: Jednog dana bih voleo da se vratim, Ovijedo smatram svojim domom

Euronews pre 24 dana
Pred fudbalerima Srbije je prijateljski okršaj sa Španijom koji je zakazan za petak na stadionu "El Madrigal". U susret ovom događaju, selektor "orlova" Veljko Paunović, govorio je za tamošnje medije o brojnim temama. Među njima je bio i odlazak iz… »
"Još sam povređen kako sam otišao": Veljko Paunović mesecima ne može da razume - zašto?"

"Još sam povređen kako sam otišao": Veljko Paunović mesecima ne može da razume - zašto?"

Mondo pre 24 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović iznenada je iskočio kao opcija da zameni Dragana Stojkovića Piksija zbog neočekivanog otkaza u Ovijedu. Uveo je ovaj mali klub u La Ligu, beležio je rezultate u skladu sa sastavom koji je imao na… »

Vesti dana »