Povezane vesti
Paunović žali za Ovijedom: „Mnogo me to boli, to je moj dom!“
Hot sport pre 1 dan
Žao mu je što nije uspeo sa klubom Veljko Paunović izjavio je uoči meča Srbije i Španije da žali zbog odlaska iz Ovijeda, želi povratak u La Ligu i ističe da Španiju smatra svojim domom. Selektor Srbije govorio je za španske medije pred prijateljsku… »
Paunovića boli rastanak sa Ovijedom: "Povređen sam"
B92 pre 1 dan
Veljko Paunović je sezonu počeo na klupi Ovijeda, kog je uveo u La Ligu, ali je posle nekoliko kola dobio otkaz. Nije lako pao rastanak selektoru reprezentacije Srbije, o čemu je pričao u emisiji Radioestadio Noche, a dotakao se i predstojećeg susreta… »
Paunović žali za epizodom u La Ligi: Jednog dana bih voleo da se vratim, Ovijedo smatram svojim domom
Euronews pre 1 dan
Pred fudbalerima Srbije je prijateljski okršaj sa Španijom koji je zakazan za petak na stadionu "El Madrigal". U susret ovom događaju, selektor "orlova" Veljko Paunović, govorio je za tamošnje medije o brojnim temama. Među njima je bio i odlazak iz… »
"Još sam povređen kako sam otišao": Veljko Paunović mesecima ne može da razume - zašto?"
Mondo pre 1 dan
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović iznenada je iskočio kao opcija da zameni Dragana Stojkovića Piksija zbog neočekivanog otkaza u Ovijedu. Uveo je ovaj mali klub u La Ligu, beležio je rezultate u skladu sa sastavom koji je imao na… »
Vesti dana »
Pljuskovi tokom celog vikenda, ponegde i sneg: Kada stiže toplije vreme u Srbiju
NIN pre 16 minutajoš 34 povezane
Trampovo novo iznenađenje - posle pretnji, opet odložio napade na Iran
BBC News pre 1 satjoš 20 povezanih
BLOG UŽIVO Izrael izveo napade na Teheran, Tramp odložio rok za Ormuski moreuz, na Volstritu najgori dan od početka rata
Nova pre 36 minutajoš 21 povezana
Nevreme u Hrvatskoj: Škole u Zagrebu zatvorene, stabla po putevima zbog jakog vetra
N1 Info pre 46 minutajoš 13 povezanih