Povezane vesti
Anitina majka ljuta zbog ćerkine trudnoće! Nastala drama u porodici: Ni ne poznaje Luku, a u rijalitiju pravi dete! Ovome se…
Kurir pre 25 dana
Trudnoća Anite Stanojlović, koja će za nekoliko meseci podariti dete svom partneru Luki Vujoviću, glavna je tema od ponedeljka, kada je uradila test za trudnoću, a sada je svoj stav javno iznela Tamara Radoman, Anitina prijateljica i PR. Na samom početku… »
Aneli ključa od besa zbog Anitine trudnoće: Očajna je, spominje Luku: "Imala sam knedlu u grlu, ja sam tog čoveka volela!"…
Blic pre 25 dana
Priznala je da joj je bilo veoma teško prve noći nakon što je saznala za prinovu. Aneli optužuje Anitu da pokušava da je ponizi i izbriše iz Lukine prošlosti. Rijaliti učesnica Aneli Ahmić teško podnosi vest o trudnoći Anite Stanojlović, a sad je u… »
Aneli Ahmić očajna zbog Anitine trudnoće, spomenula Luku: "Bila mi je knedla u grlu, ja sam tog čoveka volela"
Telegraf pre 25 dana
Rijaliti učesnica Aneli Ahmić teško podnosi vest o trudnoći Anite Stanojlović, a sada je u "Eliti" iskreno progovorila o svojim osećanjima. Gostujući u studiju kod voditelja rijaliti radija Bore Santane i Filipa Đukića, Aneli je pokušala da se odbrani od… »
Vesti dana »
Rezultati izbora za Lekarsku komoru: Nezavisni kandidati pobedili u Beogradu, Somboru, Kraljevu…
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Ovo je novi kurs evra za 20. april: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 24 minutajoš 1 povezana
Vučić nastavlja konsultacije sa strankama, dolaze Alternativa za promene i Ujedinjena seljačka stranka
RTV pre 3 satajoš 1 povezana
Danas naoblačenje sa kišom i grmljavina, na severu popodne razvedranje: Temperatura do 19 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane