Povezane vesti

Anitina majka ljuta zbog ćerkine trudnoće! Nastala drama u porodici: Ni ne poznaje Luku, a u rijalitiju pravi dete! Ovome se…

Anitina majka ljuta zbog ćerkine trudnoće! Nastala drama u porodici: Ni ne poznaje Luku, a u rijalitiju pravi dete! Ovome se…

Kurir pre 1 dan
Trudnoća Anite Stanojlović, koja će za nekoliko meseci podariti dete svom partneru Luki Vujoviću, glavna je tema od ponedeljka, kada je uradila test za trudnoću, a sada je svoj stav javno iznela Tamara Radoman, Anitina prijateljica i PR. Na samom početku… »
Aneli ključa od besa zbog Anitine trudnoće: Očajna je, spominje Luku: "Imala sam knedlu u grlu, ja sam tog čoveka volela!"…

Aneli ključa od besa zbog Anitine trudnoće: Očajna je, spominje Luku: "Imala sam knedlu u grlu, ja sam tog čoveka volela!"…

Blic pre 2 dana
Priznala je da joj je bilo veoma teško prve noći nakon što je saznala za prinovu. Aneli optužuje Anitu da pokušava da je ponizi i izbriše iz Lukine prošlosti. Rijaliti učesnica Aneli Ahmić teško podnosi vest o trudnoći Anite Stanojlović, a sad je u… »
Aneli Ahmić očajna zbog Anitine trudnoće, spomenula Luku: "Bila mi je knedla u grlu, ja sam tog čoveka volela"

Aneli Ahmić očajna zbog Anitine trudnoće, spomenula Luku: "Bila mi je knedla u grlu, ja sam tog čoveka volela"

Telegraf pre 1 dan
Rijaliti učesnica Aneli Ahmić teško podnosi vest o trudnoći Anite Stanojlović, a sada je u "Eliti" iskreno progovorila o svojim osećanjima. Gostujući u studiju kod voditelja rijaliti radija Bore Santane i Filipa Đukića, Aneli je pokušala da se odbrani od… »

Vesti dana »