Povezane vesti
"Čujem glasove koji mi govore: Odvedi ih na Mundijal" Gatuzo: Polufinale baraža najvažnija utakmica u mojoj trenerskoj karijeri…
Kurir pre 1 dan
"Lagao bih ako bih rekao da kada legnem u krevet uveče, da ne čujem glasove koji mi govore: 'Odvedi nas na Svetsko prvenstvo, odvedi nas na Svetsko prvenstvo, odvedi nas na Svetsko prvenstvo. Čujem ih, a takođe čujem i da je ovo najvažnija utakmica u… »
Gatuzo: Polufinale baraža najvažnija utakmica u mojoj trenerskoj karijeri
Radio sto plus pre 1 dan
“Lagao bih ako bih rekao da kada legnem u krevet uveče, da ne čujem glasove koji mi govore: ‘Odvedi nas na Svetsko prvenstvo, odvedi nas na Svetsko prvenstvo, odvedi nas na Svetsko prvenstvo. Čujem ih, a takođe čujem i da je ovo najvažnija utakmica u… »
Baraž euforija došla do vrhunca, Barbarez otkazao trening u Kardifu
Sportske.net pre 2 dana
Došlo je vreme za mečeve evropskog baraža za plasman na Mundijal, posle kojih ćemo saznati poslednja četiri putnika na šampionat sveta sa našeg kontinenta. Znate već sistem, četiri su "staze", sutra se igra osam polufinalnih duela, a u utorak ćemo imati… »
Vesti dana »
Poverenik, udruženja i Savet za štampu pozvali medije da u izveštavanju o smrti studentkinje poštuju privatnost i dostojanstvo
N1 Info pre 2 satajoš 88 povezanih
Poverenik, udruženja i Savet za štampu pozvali medije da u izveštavanju o smrti studentkinje poštuju privatnost i dostojanstvo
Šabačke novosti pre 29 minutajoš 26 povezanih
Sukob bez brzog kraja: Iranske diplomate predviđaju dug rat i nestabilnost
NIN pre 39 minutajoš 118 povezanih
Preko 20 centimetara snega trenutno na Goliji: Zimske slike sa srpske planine, zabrana saobraćaja za teretnjake (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 2 satajoš 28 povezanih
Nives Celzijus se našla u kandžama oluje! Pevačica se usred noći probudila, a ono što je zatkla će večno pamtiti (video)
Kurir pre 1 satjoš 50 povezanih