Povezane vesti
Deset opština kao poligon za celu Srbiju: Zašto "mali" izbori izazivaju ovako veliku buru?
Euronews 25.03.2026
U emisiji "Euronews Pita" ugledni gosti – novinar Filip Rodić, profesor Fakulteta političkih nauka Despot Kovačević i sociolog Vladimir Vuletić, analizirali su aktuelne lokalne izbore u Srbiji. Iako se radi o izborima u samo deset opština, sagovornici su… »
Euronews pita: Ko priželjkuje veću, a ko manju izlaznost?
Euronews 25.03.2026
Izbori su lokalni, a kampanja opšta. Glasaće se u svega 10 opština i gradova, ali u predizbornoj atmosferi je cela Srbija. Zbog čega i kome povišena pozornost javnosti odgovara? Ko priželjkuje veću, a ko manju izlaznost? Kako će izborni rezultat uticati… »
Vesti dana »
Pentagon priznao: Ranjeno gotovo 100 američkih vojnika za dve nedelje udara SAD na Iran
Danas pre 36 minutajoš 22 povezane
Promenljiv letnji dan, na snazi upozorenje na grmljavinske nepogode
Šabačke novosti pre 1 satjoš 18 povezanih
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 3 satajoš 21 povezana
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 1 satjoš 16 povezanih
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 3 satajoš 16 povezanih