Povezane vesti

Dve godine od nestanka Danke Ilić bez odgovora na pitanje - šta se dogodilo

Dve godine od nestanka Danke Ilić bez odgovora na pitanje - šta se dogodilo

N1 Info pre 49 minuta
Pre tačno dve godine, na današnji dan, u Srbiji se po prvi put oglasio takozvani Amber Alert, tačnije sistem "Pronađi me", koji je oglasio da je u Banjskom polju kod Bora nestala dvogodišnja Danka Ilić. Tog dana devojčicu i njenog brata majka je dovela… »
Dve godine od nestanka Danke Ilić bez odgovora na pitanje - šta se dogodilo?

Dve godine od nestanka Danke Ilić bez odgovora na pitanje - šta se dogodilo?

Glas Zaječara pre 4 minuta
Pre tačno dve godine, na današnji dan, u Srbiji se po prvi put oglasio takozvani Amber Alert, tačnije sistem "Pronađi me", koji je oglasio da je u Banjskom polju kod Bora nestala dvogodišnja Danka Ilić. Tog dana devojčicu i njenog brata majka je dovela… »
"Tu nisu čista posla, neka viša sila je umešala prste" Meštanji Banjskog polja 2 godine od nestanka Danke Ilić otkrili: Kruže…

"Tu nisu čista posla, neka viša sila je umešala prste" Meštanji Banjskog polja 2 godine od nestanka Danke Ilić otkrili: Kruže…

Kurir pre 49 minuta
Kurir je i ovog, kao i kobnog 26. marta 2024. godine bio u Banjskom polju, na mestu na kom je devojčica poslednji put viđena. Podsetimo, tog dana majka, Ivana Ilić, je došla sa njom i sinom na svoje staro i zapušteno porodično imanje. Danku je na kratko… »
"Svi zaslužujemo da znamo istinu" Mladen Mijatović i sudski veštak o nestaloj Danke Ilić: I da je bilo nekih novih tragova…

"Svi zaslužujemo da znamo istinu" Mladen Mijatović i sudski veštak o nestaloj Danke Ilić: I da je bilo nekih novih tragova…

Kurir pre 9 minuta
Više javno tužilaštvo u Zaječaru 5. februara ove godine je predalo Višem sudu u Negotinu optužnicuprotiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, a uskoro se očekuje odluka suda da li će optužnicu potvrditi ili ne. Prema navodima optužnice, Dejan… »
Pre tačno dve godine nestala je Danka Ilić; Prevrnuta je zemlja da se nađe, ali bez uspeha

Pre tačno dve godine nestala je Danka Ilić; Prevrnuta je zemlja da se nađe, ali bez uspeha

B92 pre 39 minuta
Tačno pre dve godine Srbiju je potresla vest o nestanku dvogodišnje Danke Ilić u mestu Banjsko Polje kod Bora. Tada je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me", ali ovaj slučaj još nije rasvetljen. Tog 26. marta 2024. godine, posle prijave majke da je… »
Dve godine od nestanka dvogodišnje Danke Ilić

RTV pre 1 sat
BOR - Tačno pre dve godine Srbiju je potresla vest o nestanku dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom polju kod Bora. Tada je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me" ali nažalost ni do danas ovaj slučaj nije rasvetljen. Tog 26. marta prošle godine, posle… »
Dve godine od nestanka Danke Ilić i za to vreme tri optužnice, dopuna istrage, produženje pritvora, nedostatak dokaza: Hoće li…

Dve godine od nestanka Danke Ilić i za to vreme tri optužnice, dopuna istrage, produženje pritvora, nedostatak dokaza: Hoće li…

Blic pre 1 sat
Dve godine nakon nestanka Danke Ilić, slučaj još uvek nije rešen i telo devojčice nije pronađeno Društvo se pita da li potraga za Dankom još traje i da li će se ikada saznati istina Prošle su dve godine od kada smo svi u Srbiji dobili SMS čiji je sadržaj… »

RTS pre 1 sat
Tačno pre dve godine Srbiju je potresla vest o nestanku dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom polju kod Bora. Tada je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me" ali nažalost ni do danas ovaj slučaj nije rasvetljen. Tog 26. marta 2024. godine, posle prijave majke… »
Možda Danka Ilić nije ni postojala

Možda Danka Ilić nije ni postojala

Vreme pre 2 sata
Dve godine od nestanka male Danke Ilić nema ni tela, ni optužnice. Jedini opipljiv rezultat istrage je što je policija nekažnjeno ubila čoveka u pritvoru. I nikom ništa. Tada nismo disali, samo smo čekali. Nestalo je dete, devojčica od nepune dve godine… »
U 13.05 sa mamom stigla u Banjsko polje, 12 minuta kasnije nestala bez traga: Srbija i dve godine kasnije čeka odgovor na…

U 13.05 sa mamom stigla u Banjsko polje, 12 minuta kasnije nestala bez traga: Srbija i dve godine kasnije čeka odgovor na…

Nova pre 3 sata
Pre tačno dve godine, na današnji dan, u Srbiji se po prvi put oglasio takozvani Amber Alert, tačnije sistem "Pronađi me", koji je oglasio da je u Banjskom polju kod Bora nestala dvogodišnja Danka Ilić. Tog dana devojčicu i njenog brata je majka dovela… »
On jedini zna gde je telo Danke Ilić: Isplivali šokantni detalji iz optužnice za ubistvo dvogodišnje devojčice iz Bora

On jedini zna gde je telo Danke Ilić: Isplivali šokantni detalji iz optužnice za ubistvo dvogodišnje devojčice iz Bora

Mondo pre 4 sati
Radoslav Dragijević, otac prvookrivljenog Dejana Dragijevića za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, sudeći po optužnici Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, jedina je osoba koja zna gde je devojčicino telo. Radoslav je obuhvaćen optužnicom ovog tužilaštva i… »
"Čekam suđenje pa da ja progovorim" Dve godine od misterioznog nestanka Danke Ilić, jedno pitanje ostaje - gde je devojčica…

"Čekam suđenje pa da ja progovorim" Dve godine od misterioznog nestanka Danke Ilić, jedno pitanje ostaje - gde je devojčica…

Kurir pre 4 sati
Dve godine prošlo je od nestanka Danke Ilić (2), kojoj se trag izgubio u Banjskom polju kod Bora, gde ju je dovela majka Ivana. Iako Više javno tužilaštvo u Zaječaru smatra da je devojčica ubijena, a da iza zločina stoje Srđan Janković i Dejan… »

Vesti dana »