Povezane vesti

"To dođe 1000 evra", Rada Manojlović otkrila situaciju kada je Saša Popović pozvao i obavestio je šta treba da uradi

"To dođe 1000 evra", Rada Manojlović otkrila situaciju kada je Saša Popović pozvao i obavestio je šta treba da uradi

Kurir pre 2 dana
Rada Manojlović u dukomentarcu posvećenom Saši Popoviću, prisetila se svega što je estradni mag uradio za nju. Koliko joj je pomogao da izgradi karijeru, nikada nije krila, ali je sada otkrila da ju je jednom prilikom Saša zvao i rekao da će Suzana… »
„Suzana me uhvatila za ruku…“ Rada se prisetila situacije sa Popovićevom udovicom: Pomenula cifru od 1.000 €

„Suzana me uhvatila za ruku…“ Rada se prisetila situacije sa Popovićevom udovicom: Pomenula cifru od 1.000 €

Telegraf pre 2 dana
Pevačica Rada Manojlović podelila je detalje o estradnom magu Saši Popoviću i njegovoj supruzi Suzani. Nekadašnja finalistkinja "Zvezda Granda" se prisetila neverovatnog gesta sa samog početka karijere koji nikada neće zaboraviti. Dokumentarni film… »
"To dođe 1.000 evra!" Rada Manojlović otkrila šta je doživela od udovice Saše Popovića: "Suzana me je uhvatila za ruku..."…

"To dođe 1.000 evra!" Rada Manojlović otkrila šta je doživela od udovice Saše Popovića: "Suzana me je uhvatila za ruku..."…

Blic pre 2 dana
Pevačica se prisetila vremena kada nije imala dovoljno novca za garderobu. Rada je naglasila koliko joj je taj gest značio, jer je tada bila u teškoj situaciji. Pevačica Rada Manojlović podelila je detalje o estradnom magu Saši Popoviću i njegovoj… »

Vesti dana »