Povezane vesti

Iranci će tražiti cenu koju Tramp nije spreman da plati: Predsednik SAD pred teškim izborom, očajnički pokušava da proda priču…

Iranci će tražiti cenu koju Tramp nije spreman da plati: Predsednik SAD pred teškim izborom, očajnički pokušava da proda priču…

Danas pre 1 sat
Iran izgleda nije sklon „umetnosti dogovora“. Predsednik SAD Donald Tramp očajnički pokušava da proda priču da je Islamska Republika spremna da okonča rat. Ali još nema javnih znakova spremnosti iz Teherana da pomogne Trampu da se izvuče iz krize koju je… »
Tramp ponovo šokira izjavama: Iran mi je ponudio da budem vrhovni vođa, ali sam rekao ne (video)

Tramp ponovo šokira izjavama: Iran mi je ponudio da budem vrhovni vođa, ali sam rekao ne (video)

Večernje novosti pre 4 sati
AMERIČKI redsednik Donald Tramp izjavio je da Iran veoma želi da postigne dogovor, ali da to ne može otvoreno da pokaže jer se njegovi lideri plaše reakcije sopstvenog režima i američke strane. foto: AP Photo/Mark Schiefelbein - Pregovaraju i zaista žele… »
"Sada više niko ne želi da bude vrhovni vođa Irana!" Tramp ismejao Irance i izazvao smeh prisutnih (video)

"Sada više niko ne želi da bude vrhovni vođa Irana!" Tramp ismejao Irance i izazvao smeh prisutnih (video)

Kurir pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da Iran pregovara, ali da to ne sme otvoreno da pokaže zbog straha od reakcije unutar države. Tramp je istakao da Teheran zapravo pregovara i da "snažno želi sporazum", ali se plaši da to javno prizna… »
Tramp: Iran želi pregovore, ali…

Tramp: Iran želi pregovore, ali…

Vesti online pre 7 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da Iran želi da pregovara o mirovnom sporazumu, ali da iranski zvaničnici to javno negiraju iz straha od reakcije sopstvene strane. Govoreći na večeri za republikanske članove Kongresa… »
Tramp: "Pitali su me da budem vrhovni vođa Irana, ali sam odbio" VIDEO

Tramp: "Pitali su me da budem vrhovni vođa Irana, ali sam odbio" VIDEO

B92 pre 7 sati
Američki predsednik Donald Tramp je rekao da Iran veoma želi da postigne dogovor, ali to ne može otvoreno da pokaže jer se njegovi lideri plaše reakcije sopstvenog režima i američke strane. Govoreći o situaciji na Bliskom istoku, Tramp je rekao da… »
Zašto Tramp izbegava termin “rat”?

Zašto Tramp izbegava termin “rat”?

Vesti online pre 8 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Donald Tramp izjavio je da izbegava da vojni sukob sa Iranom naziva „ratom“, navodeći da bi takva formulacija mogla da otvori pitanje da li je bilo potrebno formalno odobrenje Kongresa za upotrebu vojne sile. Govoreći… »
Tramp izbegava termin „ratˮ, slično je radio i Obama

Tramp izbegava termin „ratˮ, slično je radio i Obama

Politika pre 10 sati
Tramp radije koristi izraz "vojna operacija" Predsednik Sjedinjenih Američkih Donald Trump izjavio je da izbegava da vojni sukob sa Iranom naziva "ratom", navodeći da bi takva formulacija mogla da otvori pitanje da li je bilo potrebno formalno odobrenje… »

Vesti dana »