Povezane vesti
Snežana Đurišić o ćerkinoj izjavi da joj je falila majka: Evo šta pevačica kaže na to: Nije mi krivo ali...
Kurir pre 22 dana
Snežana Đurišić prethodne dve večeri održala je dva spektakularna koncerta u Beogradu. Publika, porodica i kolege uživali su u hitovima pevačice i njenom raskošnom glasu, a tu je bila i pevačicina ćerka Maja koja je i zapevala na velikoj sceni sa majkom… »
"Nije mi krivo, radila sam": Đurišićka reagovala na ćerkinu izjavu da je njoj i Marku falila majka tokom odrastanja
Mondo pre 22 dana
Pevačica Snežana Đurišić održala je drugi koncert u MTS dvorani povodom 55 godina karijere, a pred okupljenim novinarima dotakla se i aktuelnih tema. Podsetimo, nakon prvog koncerta, ćerka pevačice, Maja Gvozdenović, priznala je za MONDO, da je i njoj i… »
Vesti dana »
Medicinski fakultet: Okupljeni ispred Dekanata ugrožavali bezbednost članova izbornog procesa, neodgovorni pojedinci nisu spremni da ispoštuju demokratske procese
N1 Info pre 36 minutajoš 30 povezanih
Prva izjava supruge Marka Bulata nakon što ga je prijavila za nasilje
Nova pre 26 minutajoš 34 povezane
"Papa mora da razume da je Iran pretnja svetu" Tramp nastavio s kritikama poglavara Rimokatoličke crkve, ali je malo ublažio ton
Blic pre 32 minutajoš 45 povezanih