Povezane vesti
Snežana Đurišić o ćerkinoj izjavi da joj je falila majka: Evo šta pevačica kaže na to: Nije mi krivo ali...
Kurir 26.03.2026
Snežana Đurišić prethodne dve večeri održala je dva spektakularna koncerta u Beogradu. Publika, porodica i kolege uživali su u hitovima pevačice i njenom raskošnom glasu, a tu je bila i pevačicina ćerka Maja koja je i zapevala na velikoj sceni sa majkom… »
"Nije mi krivo, radila sam": Đurišićka reagovala na ćerkinu izjavu da je njoj i Marku falila majka tokom odrastanja
Mondo 26.03.2026
Pevačica Snežana Đurišić održala je drugi koncert u MTS dvorani povodom 55 godina karijere, a pred okupljenim novinarima dotakla se i aktuelnih tema. Podsetimo, nakon prvog koncerta, ćerka pevačice, Maja Gvozdenović, priznala je za MONDO, da je i njoj i… »
Vesti dana »
(Video, foto) Vučić četvrti dan u poseti Kini: Oduševljenje u Đasingu: Roboti igrali „Moravac“ i pozdravili našeg predsednika na srpskom
Dnevnik pre 23 minutajoš 11 povezanih
Sunčano i veoma toplo, temperatura do 34 stepena, tokom noći prolazni pljuskovi
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih
Ministar spoljnih poslova Srbije u Savetu bezbednosti: Za očuvanje poretka zasnovanog na Povelji UN
Beta pre 7 satijoš 2 povezane
Topić kročio na teren, Oklahoma otišla na korak do finala: Vembanjama i San Antonio su gurnuti na ivicu
Mondo pre 38 minutajoš 8 povezanih