Povezane vesti
"Potpisala sam umrlicu svog deteta" Iza osmeha naše voditeljke krije se strahota, izgubila 3 bebe: "Surovo..."
Telegraf 26.03.2026
Iza osmeha kojim je godinama osvajala publiku, voditeljka Suzana Mančić krije životnu priču ispunjenu velikim bolom. Pre nego što je dobila ćerke Teodoru i Nataliju, prošla je kroz tešku i iscrpljujuću borbu za potomstvo, tokom koje je izgubila tri bebe… »
"Doneli su mi umrlicu da potpišem" Voditeljka izgubila tri sina, prošla kroz agoniju: "Trpela sam strašne bolove i muke"
Blic 26.03.2026
Suzana Mančić je prošla kroz tešku borbu za potomstvo, izgubivši tri bebe pre nego što je postala majka. Svaki put je nosila dečake i imala je unapred izabrana tradicionalna muška imena, ali je na kraju dobila dve ćerke. Čuvena voditeljka Suzana Mančić… »
"Probudila sam se u lokvi krvi": Suzana Mančić otkrila stravične detalje iz života, izgubila 3 sina
Mondo 26.03.2026
Čuvena voditeljka Suzana Mančić prepoznatljiva je po širokom osmehu i harizmi kojom decenijama zrači sa malih ekrana. No, mnogi ne znaju da, iako tako možda ne izgleda na prvu, njen život nije oduvek bio "med i mleko". Voditeljka je svojevremeno prošla… »
Vesti dana »
Potpredsednica Narodne skupštine: Cilj je da do kraja nedelje imamo Savet REM
Newsmax Balkans pre 11 minutajoš 35 povezanih
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 26 minutajoš 32 povezane
"FIFA, šta radite to?": Tramp zvao Infantina, bivši predsednik morao da reaguje zbog skandala
Mondo pre 16 minutajoš 50 povezanih