Povezane vesti

"Potpisala sam umrlicu svog deteta" Iza osmeha naše voditeljke krije se strahota, izgubila 3 bebe: "Surovo..."

"Potpisala sam umrlicu svog deteta" Iza osmeha naše voditeljke krije se strahota, izgubila 3 bebe: "Surovo..."

Telegraf pre 10 sati
Iza osmeha kojim je godinama osvajala publiku, voditeljka Suzana Mančić krije životnu priču ispunjenu velikim bolom. Pre nego što je dobila ćerke Teodoru i Nataliju, prošla je kroz tešku i iscrpljujuću borbu za potomstvo, tokom koje je izgubila tri bebe… »
"Doneli su mi umrlicu da potpišem" Voditeljka izgubila tri sina, prošla kroz agoniju: "Trpela sam strašne bolove i muke"

"Doneli su mi umrlicu da potpišem" Voditeljka izgubila tri sina, prošla kroz agoniju: "Trpela sam strašne bolove i muke"

Blic pre 16 sati
Suzana Mančić je prošla kroz tešku borbu za potomstvo, izgubivši tri bebe pre nego što je postala majka. Svaki put je nosila dečake i imala je unapred izabrana tradicionalna muška imena, ali je na kraju dobila dve ćerke. Čuvena voditeljka Suzana Mančić… »
"Probudila sam se u lokvi krvi": Suzana Mančić otkrila stravične detalje iz života, izgubila 3 sina

"Probudila sam se u lokvi krvi": Suzana Mančić otkrila stravične detalje iz života, izgubila 3 sina

Mondo pre 17 sati
Čuvena voditeljka Suzana Mančić prepoznatljiva je po širokom osmehu i harizmi kojom decenijama zrači sa malih ekrana. No, mnogi ne znaju da, iako tako možda ne izgleda na prvu, njen život nije oduvek bio "med i mleko". Voditeljka je svojevremeno prošla… »

Vesti dana »