Povezane vesti

Ministar finansija Srbije: Napreduju radovi na gradilištu za Ekspo 2027

Serbian News Media pre 2 sata
„Iako sam redovno na gradilištu u Surčinu, i dalje se iznenadim kada vidim koliko nam svakodnevno radovi napreduju! Do početka Ekspo 2027, odnosno do 15. maja 2027. godine, ostalo je oko godinu i dva meseca. To se ubrzano približava i zaista smo… »

Radio sto plus pre 1 sat
“Iako sam redovno na gradilištu u Surčinu, i dalje se iznenadim kada vidim koliko nam svakodnevno radovi napreduju! Do početka Ekspo 2027, odnosno do 15. maja 2027. godine, ostalo je oko godinu i dva meseca. To se ubrzano približava i zaista smo… »
Ostalo je godinu i dva meseca! Mali: "Svakodnevno napreduju radovi na gradilištu u Surčinu"

Ostalo je godinu i dva meseca! Mali: "Svakodnevno napreduju radovi na gradilištu u Surčinu"

Blic pre 3 sata
Do kraja oktobra biće predati ključevi paviljona kako bi učesnici mogli da pripreme svoje nastupe Ekspo u Beogradu biće specijalizovana izložba sa rekordnim brojem od preko 135 zemalja učesnica i očekuje se između tri i četiri miliona posetilaca Prvi… »
Mali: Svakodnevno napreduju radovi na gradilištu u Surčinu, do početka Ekspa još oko godinu dana

Mali: Svakodnevno napreduju radovi na gradilištu u Surčinu, do početka Ekspa još oko godinu dana

RTV pre 3 sata
BEOGRAD - Prvi potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da svakodnevno napreduju radovi na gradilištu u Surčinu i podsetio da je do početka izložbe Ekspo 2027 Beograd ostalo oko godinu i dva meseca. "Iako sam redovno na… »
Mali: Gradilište u Surčinu neverovatno dobro napreduje

Mali: Gradilište u Surčinu neverovatno dobro napreduje

Politika pre 3 sata
Očekuje se nekoliko miliona posetilaca. Ministar finansija Siniša Mali obišao je gradilište EKSPO objekata u Surčinu i sa ponosom sa građanima podelio svoje utiske. "Iako sam redovno na gradilištu u Surčinu, i dalje se iznenadim kada vidim koliko nam… »
Mali: Iako sam redovno na gradilištu, iznenadim se koliko napreduju radovi VIDEO

Mali: Iako sam redovno na gradilištu, iznenadim se koliko napreduju radovi VIDEO

B92 pre 4 sati
"Iako sam redovno na gradilištu u Surčinu, i dalje se iznenadim kada vidim koliko nam svakodnevno radovi napreduju", napisao je ministar finansija Siniša Mali na Intagramu. "Do početka Ekspa 2027, odnosno do 15. maja 2027. godine, je ostalo oko godinu i… »

Vesti dana »