Povezane vesti
Belivuk o svojim navodnim poslovima za SNS: Obezbeđivao sam skupove, lepio plakate, smirivao tribinu Partizana...
N1 Info pre 26 dana
Veljko Belivuk koji je optužen da je organizovao kriminalnu grupu koja se tereti za najteža krivična dela, juče je u odvojenom postupku koji se protiv njega vodi zbog pranja novca izneo svoju odbranu i rekao da su on i njegova supruga, Bojana Belivuk… »
"Papić je isplaćivao novac za stranačke aktivnosti, za SNS smo radili organizaciju, sigurne glasove": Belivuk na suđenju izneo…
Nova pre 26 dana
Veljko Belivuk koji je optužen da je organizovao kriminalnu grupu koja se tereti za najteža krivična dela, juče je u odvojenom postupku koji se protiv njega vodi zbog pranja novca izneo svoju odbranu i rekao da su on i njegova supruga, Bojana Belivuk… »
Vesti dana »
"Možete da me povučete za taj Generalštab": Ministar kulture "kulturno", usred Skupštine (VIDEO)
N1 Info pre 9 minutajoš 20 povezanih
Sneg ne prestaje da pada u ovom delu Srbije, a u četvrtak stiže nova opasnost: Hitno upozorenje RHMZ: U jednom delu zemlje pašće i do 50 litara kiše
Blic pre 4 satijoš 25 povezanih
Predsednik Izborne komisije na Medicinskom fakultetu: “Video sam razliku u listićima, studentima sam nudio da poništimo izbore"
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih
Vučić razgovarao sa predstavnicima “Behtela“ o napretku radova na Moravskom koridoru: Deonica Preljina – Adrani gotova do Vidovdana
Morava info pre 45 minutajoš 18 povezanih
Anketa: Podrška građana SAD Trampu najniža od početka njegovog drugog mandata
Euronews pre 34 minutajoš 21 povezana