Povezane vesti
"Rekao je 'predaj pazar' i izvadio oružje": Prodavačica golim rukama zaustavila pljačkaša u Mostaru! Otela mu automatsku…
Blic pre 22 dana
U mostarskom naselju Zalik pokušana je oružana pljačka prodavnice, a napadač je kod sebe imao automatsku pušku Radnica se hrabro suprotstavila pljačkašu, nakon čega je došlo je do fizičkog obračuna i borbe za oružje Sinoć oko 19 sati, u mostarskom… »
Neverovatan snimak pokušaja pljačke u Mostaru: Hrabra prodavačica golim rukama zaustavila naoružanog pljačkaša
Večernje novosti pre 22 dana
U MOSTARSKOM naselju Zalik sinoć oko 20 časova došlo je do pokušaja pljačke u kojem je hrabra prodavačica zaustavila razbojnika koji je u objekat upao sa automatskom puškom. Foto: Printskrin Na snimku sa nadzorne kamere vidi se kako muškarac obučen u… »
"U kolima me je čekala trudna žena i beba od 10 meseci, siguran sam da bi me tada ubio" Oglasio se pevač koji je pobegao iz…
Blic pre 23 dana
Pljačku je sprečila hrabra radnica koja se fizički suprotstavila napadaču. Poznati pevač Anid Ćušić bio je prisutan tokom incidenta i brzo napustio prodavnicu. Sinoć je u jednoj prodavnici u mostarskom naselju Zalik došlo do pucnjave i pokušaja… »