Povezane vesti
"Rekao je 'predaj pazar' i izvadio oružje": Prodavačica golim rukama zaustavila pljačkaša u Mostaru! Otela mu automatsku…
Blic pre 11 sati
U mostarskom naselju Zalik pokušana je oružana pljačka prodavnice, a napadač je kod sebe imao automatsku pušku Radnica se hrabro suprotstavila pljačkašu, nakon čega je došlo je do fizičkog obračuna i borbe za oružje Sinoć oko 19 sati, u mostarskom… »
Neverovatan snimak pokušaja pljačke u Mostaru: Hrabra prodavačica golim rukama zaustavila naoružanog pljačkaša
Večernje novosti pre 12 sati
U MOSTARSKOM naselju Zalik sinoć oko 20 časova došlo je do pokušaja pljačke u kojem je hrabra prodavačica zaustavila razbojnika koji je u objekat upao sa automatskom puškom. Foto: Printskrin Na snimku sa nadzorne kamere vidi se kako muškarac obučen u… »
"U kolima me je čekala trudna žena i beba od 10 meseci, siguran sam da bi me tada ubio" Oglasio se pevač koji je pobegao iz…
Blic pre 1 dan
Pljačku je sprečila hrabra radnica koja se fizički suprotstavila napadaču. Poznati pevač Anid Ćušić bio je prisutan tokom incidenta i brzo napustio prodavnicu. Sinoć je u jednoj prodavnici u mostarskom naselju Zalik došlo do pucnjave i pokušaja… »
Vesti dana »
Vučić: Kurti sutra kod Makrona, izneće dva zahteva, molim svetske zvaničnike da se ne igraju s tim
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Jedna osoba teško povređena u saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar – Raška
Danas pre 36 minutajoš 1 povezana
Iran nije tražio odlaganje napada na energetsku infrastrukturu: Teheran demantuje Trampa, tvrdi i da nema pregovora
Kurir pre 26 minutajoš 1 povezana
U Srbiji danas hladnije sa kišom i snegom, najniža dnevna temperatura dva stepena
Nova pre 51 minutajoš 1 povezana
(VIDEO) Džeko uveo meč u Kardifu u produžetke, Bosna i Hercegovina posle penala u finalu baraža za Mundijal
Danas pre 1 satjoš 1 povezana