Povezane vesti
Srbija u sezoni 2024/2025 zabeležila više od milion posetilaca pozorišnih predstava
Politika pre 20 dana
U zemlji je izvedeno 5.540 predstava, a 37 profesionalnih pozorišta izvelo 246 predstava i u inostranstvu. U pozorišnoj sezoni 2024/2025 u pozorištima širom Srbije, 5540 izvedenih predstava gledalo je 1.151.424 posetilaca, objavio je Republički zavod za… »
"Društveno i politički, pozorište nikada nije bilo ovoliko važno": Vilem Defo ima snažnu poruku za Svetski dan pozorišta
Blic pre 20 dana
Svetski dan pozorišta obeležava se širom sveta, a ovogodišnju poruku napisao je američki glumac Vilem Defo. U sezoni 2024/2025 u Srbiji je izvedeno 5.540 predstava sa više od 1,1 miliona gledalaca. Kao i ranijih godina, Svetski dan pozorišta biće… »
Povodom Svetskog dana pozorišta poruka Vilijema Defoa o snazi scene koja nas uči ko smo
Danas pre 20 dana
Povodom Svetskog dan pozorišta 27. mart glumac Vilijem Defo poručuje koliko scena i susret sa publikom oblikuju našu stvarnost i život. „Ja sam glumac, prvenstveno poznat po filmskim ulogama, ali sam duboko ukorenjen u pozorištu. Bio sam član Wooster… »
"Društveno i politički, pozorište nikada nije bilo ovoliko važno": Emotivna poruka slavnog glumca Vilema Defoa povodom…
Nova pre 20 dana
Kao glumac i pozorišni stvaralac, i dalje verujem u snagu teatra, ističe Vilem Defo u poruci povodom Svetskog dana pozorišta. Još od 1962. godine širom planete svakog 27. marta obeležava se Svetski dan pozorišta. I iz godine u godinu nekim od… »
Vilem Dafo povodom Svetskog dana pozorišta: Preti nam opasnost da ljudski kontakt zamenimo kontaktom sa uređajima
Euronews pre 20 dana
U pozorišnoj sezoni 2024/2025 u pozorištima širom Srbije, 5.540 izvedenih predstava gledalo je 1.151.424 posetilaca, objavio je Republički zavod za statistiku povodom Svetskog dana pozorišta 27. marta. U Srbiji ima 37 profesionalnih pozorišta, 47… »
Vesti dana »
Nastavljena sednica Skupštine o nepoverenju Vladi: I danas bez kvoruma
Danas pre 2 minutajoš 21 povezana
Tramp objavio snimak marinaca koji su presreli iranski brod! Čuje se upozorenje da "ne pokušava da probije blokadu", Kina traži od Teherana "normalnu plovidbu"
Kurir pre 37 minutajoš 15 povezanih
Prevozniku Jaćimoviću izgoreo autobus, on kaže da je namerno zapaljen
Beta pre 52 minutajoš 11 povezanih
Ukrajinski zvaničnici: „U novim ruskim napadima na više gradova poginulo 11 osoba“
Serbian News Media pre 1 satjoš 12 povezanih