Povezane vesti

"Društveno i politički, pozorište nikada nije bilo ovoliko važno": Vilem Defo ima snažnu poruku za Svetski dan pozorišta

"Društveno i politički, pozorište nikada nije bilo ovoliko važno": Vilem Defo ima snažnu poruku za Svetski dan pozorišta

Blic pre 5 sati
Svetski dan pozorišta obeležava se širom sveta, a ovogodišnju poruku napisao je američki glumac Vilem Defo. U sezoni 2024/2025 u Srbiji je izvedeno 5.540 predstava sa više od 1,1 miliona gledalaca. Kao i ranijih godina, Svetski dan pozorišta biće… »
Povodom Svetskog dana pozorišta poruka Vilijema Defoa o snazi scene koja nas uči ko smo

Povodom Svetskog dana pozorišta poruka Vilijema Defoa o snazi scene koja nas uči ko smo

Danas pre 6 sati
Povodom Svetskog dan pozorišta 27. mart glumac Vilijem Defo poručuje koliko scena i susret sa publikom oblikuju našu stvarnost i život. „Ja sam glumac, prvenstveno poznat po filmskim ulogama, ali sam duboko ukorenjen u pozorištu. Bio sam član Wooster… »
"Društveno i politički, pozorište nikada nije bilo ovoliko važno": Emotivna poruka slavnog glumca Vilema Defoa povodom…

"Društveno i politički, pozorište nikada nije bilo ovoliko važno": Emotivna poruka slavnog glumca Vilema Defoa povodom…

Nova pre 7 sati
Kao glumac i pozorišni stvaralac, i dalje verujem u snagu teatra, ističe Vilem Defo u poruci povodom Svetskog dana pozorišta. Još od 1962. godine širom planete svakog 27. marta obeležava se Svetski dan pozorišta. I iz godine u godinu nekim od… »
Vilem Dafo povodom Svetskog dana pozorišta: Preti nam opasnost da ljudski kontakt zamenimo kontaktom sa uređajima

Vilem Dafo povodom Svetskog dana pozorišta: Preti nam opasnost da ljudski kontakt zamenimo kontaktom sa uređajima

Euronews pre 7 sati
U pozorišnoj sezoni 2024/2025 u pozorištima širom Srbije, 5.540 izvedenih predstava gledalo je 1.151.424 posetilaca, objavio je Republički zavod za statistiku povodom Svetskog dana pozorišta 27. marta. U Srbiji ima 37 profesionalnih pozorišta, 47… »
Srbija u sezoni 2024/2025 zabeležila više od milion posetilaca pozorišnih predstava

Srbija u sezoni 2024/2025 zabeležila više od milion posetilaca pozorišnih predstava

Politika pre 6 sati
U zemlji je izvedeno 5.540 predstava, a 37 profesionalnih pozorišta izvelo 246 predstava i u inostranstvu. U pozorišnoj sezoni 2024/2025 u pozorištima širom Srbije, 5540 izvedenih predstava gledalo je 1.151.424 posetilaca, objavio je Republički zavod za… »

Vesti dana »