Povezane vesti
"Rekla mi je da bežim ako se to desi!" Ceca priznala šta je doživela u Nemačkoj, nije znala šta ju je snašlo
Telegraf 26.03.2026
Ceca Ražnatović karijeru je započela veoma mlada, a prvi nastupi na privatnim veseljima ostavili su snažan utisak na nju. Iako je već sa dvadesetak godina nizala hitove i nastupala širom dijaspore, jedno iskustvo iz tog perioda zauvek joj se urezalo u… »
"Sad se čeka da se iznese čaršaf": Ceca prvi put javno o šokantnom doživljaju sa romske svadbe na kojoj je pevala
Nova 26.03.2026
Ceca Ražnatović je karijeru započela vrlo mlada, a nikad nije krila da je svojevremeno nastupala po mnogim privatnim veseljima. Sa samo dvadeset godina je već imala nekoliko hitova, te je zajedno sa svojim starijim kolegama pevala širom dijaspore… »
Ceca htela da beži iz Nemačke, pretili joj noževima i flašama: Otkrila sve detalje drame
Kurir 26.03.2026
Ceci Ražnatović nije sve palo s neba kada je njena muzička karijera u pitanju, pa je i ona kao i generalno sve njene kolege imala put kojim je išla do cilja. Pevačica je na početku svoje karijere nastupala i na raznim veseljima, a sada se prisetila… »
Vesti dana »
Vučić o deportovanim putnicima: To nisu kriminalci, došli su da bi meni omogućili bolje okruženje u kojem bih se ja obradovao
N1 Info pre 19 minutajoš 37 povezanih
Srbija i Gasprom produžili gasni aranžman za još tri meseca, rekla ministarka Đedović Handanović
Slobodna Evropa pre 29 minutajoš 26 povezanih
Vučić u Tivtu: Državljani Srbije kojima je zabranjen ulaz u Crnu Goru nisu počinili nijedno krivično delo, loša politička procena, platiću cenu
RTV pre 4 minutajoš 54 povezane
Otvoreni pregovori o proširenju režima ‘Roming kao kod kuće’ na Zapadni Balkan
Biznis u regionu pre 1 satjoš 33 povezane