Повезане вести

ЦЕЦА И МИЛИ СЕ ПОСВАЂАЛИ! ЖЕСТОКА СВАЂА он јој поручио „Знам да ме сањаш“, она њему одбрусила „Ти си сеоска ороспуша“!…

ЦЕЦА И МИЛИ СЕ ПОСВАЂАЛИ! ЖЕСТОКА СВАЂА он јој поручио „Знам да ме сањаш“, она њему одбрусила „Ти си сеоска ороспуша“!…

Свет & Скандал 26.03.2026
Цеца Ражнатовић ушла је у жестоки сукоб са колегом из жирија Александром Милићем Милијем због свог такмичара. У једном моменту је Милија назвала „сеоском ороспушом“. – Па могу да кажем да овај Мили би боље било да ућути. Да ме… »
"Ти си сеоска ороспуша" Цеца и Мили се покачили, хаос на снимању Звезда Гранда: Боље је да ућутиш

"Ти си сеоска ороспуша" Цеца и Мили се покачили, хаос на снимању Звезда Гранда: Боље је да ућутиш

Курир 26.03.2026
Цеца Ражнатовић и Александар Милић МИли, ушли су у сукоб због различитих мишљења око једног од кандидата на снимању емисије " Звезде Гранда". Ово није први пут да су се они покачили, али је Цеца овом приликом дала нови надимак… »
(Видео) Жестока свађа Цеце и Милија: Он јој поручио: "Знам да ме сањаш", она му одбрусила - Ти си сеоска ороспуша!

(Видео) Жестока свађа Цеце и Милија: Он јој поручио: "Знам да ме сањаш", она му одбрусила - Ти си сеоска ороспуша!

Блиц 26.03.2026
Цеца је отворено говорила о издаји од стране пријатеља, наводећи да су је изневерили само троје људи за 52 године. И поред свега, Цеца истиче да и даље верује у људе и да сматра да је људски праштати. Цеца Ражнатовић ушла је… »

Вести дана »