Povezane vesti

CECA I MILI SE POSVAĐALI! ŽESTOKA SVAĐA on joj poručio „Znam da me sanjaš“, ona njemu odbrusila „Ti si seoska orospuša“!…

CECA I MILI SE POSVAĐALI! ŽESTOKA SVAĐA on joj poručio „Znam da me sanjaš“, ona njemu odbrusila „Ti si seoska orospuša“!…

Svet & Skandal pre 10 sati
Ceca Ražnatović ušla je u žestoki sukob sa kolegom iz žirija Aleksandrom Milićem Milijem zbog svog takmičara. U jednom momentu je Milija nazvala „seoskom orospušom“. – Pa mogu da kažem da ovaj Mili bi bolje bilo da ućuti. Da me ne čačka sad pred kraj sad… »
"Ti si seoska orospuša" Ceca i Mili se pokačili, haos na snimanju Zvezda Granda: Bolje je da ućutiš

"Ti si seoska orospuša" Ceca i Mili se pokačili, haos na snimanju Zvezda Granda: Bolje je da ućutiš

Kurir pre 10 sati
Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić MIli, ušli su u sukob zbog različitih mišljenja oko jednog od kandidata na snimanju emisije " Zvezde Granda". Ovo nije prvi put da su se oni pokačili, ali je Ceca ovom prilikom dala novi nadimak kolegi, pa ga je nazvala… »
(Video) Žestoka svađa Cece i Milija: On joj poručio: "Znam da me sanjaš", ona mu odbrusila - Ti si seoska orospuša!

(Video) Žestoka svađa Cece i Milija: On joj poručio: "Znam da me sanjaš", ona mu odbrusila - Ti si seoska orospuša!

Blic pre 12 sati
Ceca je otvoreno govorila o izdaji od strane prijatelja, navodeći da su je izneverili samo troje ljudi za 52 godine. I pored svega, Ceca ističe da i dalje veruje u ljude i da smatra da je ljudski praštati. Ceca Ražnatović ušla je u žestoki sukob sa… »

Vesti dana »