Povezane vesti

"Slomila sam se!" Majka Luke Vujovića u suzama zbog Anitine trudnoće: Otkrila istinu o DNK testu i šokirala sve

"Slomila sam se!" Majka Luke Vujovića u suzama zbog Anitine trudnoće: Otkrila istinu o DNK testu i šokirala sve

Kurir pre 12 sati
Anita Stanojlović je uradila test za trudnoću koji je pokazao da je u blagoslovenom stanju, a radosne vesti su rasplakale njenog dečka Luku Vujovića. Povodom lepih vesti o trudnoći Anite Stanojlović, mediji su kontaktirali Lukinu majku, Biljanu Vujović… »
"Popila sam tabletu", Lukina majka o Anitinoj trudnoći: Evo da l' će on raditi DNK test, "Ne mogu da prihvatim"

"Popila sam tabletu", Lukina majka o Anitinoj trudnoći: Evo da l' će on raditi DNK test, "Ne mogu da prihvatim"

Telegraf pre 13 sati
Vest o trudnoći Anite Stanojlović danima je tema u Beloj kući i iznenadila je sve. Nakon brzog testa koji je uradila i na kojem je pokazivalo da je trudna, Anita je uradila i DNK test te potvrdila da je u blagoslovenom stanju. Njen dečko Luka se od sreće… »
(Video) "Plakala sam pa popila tabletu" Majka Luke Vujovića o Anitinoj trudnoći, otkrila da li će njen sin raditi DNK test…

(Video) "Plakala sam pa popila tabletu" Majka Luke Vujovića o Anitinoj trudnoći, otkrila da li će njen sin raditi DNK test…

Blic pre 14 sati
Biljana Vujović izjavila je da je srećna, ali i potresena zbog negativnih komentara ukućana i spekulacija o očinstvu deteta. Anita Stanojlović je uradila test za trudnoću koji je bio pozitivan i vest je rastužila i obradovala njenog dečka Luku Vujovića i… »
Svi se pitaju šta kažu Lukina bivša žena i sin. Oglasila se Vujovićeva majka o prinovi: "Jedva čekam da ih zagrlim", spomenula…

Svi se pitaju šta kažu Lukina bivša žena i sin. Oglasila se Vujovićeva majka o prinovi: "Jedva čekam da ih zagrlim", spomenula…

Blic pre 1 dan
Trudnoću prate sumnje ukućana i gledalaca da se radi o rijaliti strategiji, zbog čega je Luka doživeo emotivni slom. Biljana je javno pohvalila Luki bliske prijatelje, posebno Asmina i Filipa, zbog njihove podrške. Vest da će Anita Stanojlović i Luka… »

Vesti dana »