Povezane vesti

"Zarekao sam se da više neću uzeti mikrofon u ruke" Pevač osećao krivicu nakon smrti majke: "Proklinjao sam novac i karijeru"…

"Zarekao sam se da više neću uzeti mikrofon u ruke" Pevač osećao krivicu nakon smrti majke: "Proklinjao sam novac i karijeru"…

Blic pre 9 sati
Njegova majka ga je zamolila da nikada ne prestane da peva, jer pesmom usrećuje mnoge ljude Nedavno je viđen ispred Urgentnog centra u Beogradu, ali je naglasio da je zdrav i da je bio samo na redovnoj kontroli Pevač Miroslav Ilić ostao je jako mlad bez… »
"Proklinjao sam novac i karijeru, pesma mi je ukrala poslednje dane s majkom" – bolno priznanje Miroslava Ilića

"Proklinjao sam novac i karijeru, pesma mi je ukrala poslednje dane s majkom" – bolno priznanje Miroslava Ilića

Telegraf pre 9 sati
Pevač Miroslav Ilić (75) bez majke je ostao pre punih 50 godina, kada je imao tek 25. Kako je jednom prilikom priznao, proklinjao je i novac i karijeru jer je smatrao da mu je to "ukralo" poslednje dane sa njom. - Mama mi je umrla sa 47 godina, kada je… »
"Proklinjao sam novac, karijeru, pesmu" Miroslav Ilić o smrti majke koja je umrla kad je imao 25 godina: Zarekao sam se da…

"Proklinjao sam novac, karijeru, pesmu" Miroslav Ilić o smrti majke koja je umrla kad je imao 25 godina: Zarekao sam se da…

Kurir pre 10 sati
Miroslav Ilić , iza sebe ima karijeru koja traje više od pola veka, a i dan-danas redovno održava koncerte u velikim halama širom regiona. Ljubav prema muzici nasledio je od majke, međutim, njena smrt mu je teško pala pa je poželeo da napusti pevanje… »

Vesti dana »