Povezane vesti
"Sada je sve na Bogu" Kolega o stanju Zorice Brunclik nakon operacije: "Razmenjujem poruke sa Kemišem"
Blic pre 15 sati
Zorica Brunclik je pre tri dana otpuštena iz bolnice i sada je kod kuće Porodica joj pruža najveću podršku tokom oporavka Pevač Beki Bekić prokomentarisao je zdravstveno stanje koleginice Zorice Brunclik. On je rekao da je pisao njenom mužu i da sada… »
"Zvala me je kada je izašla iz šok sobe": Ova pevačica će prva posetiti Zoricu Brunclik
Nova pre 19 sati
Poznata pevačica Zorica Brunclik puštena je iz bolnice na kućno lečenje, a već se čula sa kolegama. Njena starija koleginica Lepa Lukić otkrila je da se čula sa Zoricom i da ju je pozvala da dođe u njen dom. - Ja sam se čula s njom, posete nisu dali. Ne… »
"Zvala me je čim je izašla iz šok sobe" Pevačica otkrila želju Zorice Brunclik: "Idem kod nje u posetu"
Blic pre 20 sati
Pevačica Zorica Brunclik puštena je iz bolnice na kućno lečenje. Za njeno stanje je zabrinuta javnost, ali i kolege, a sada je Lepa Lukić otkrila detalje njihovog razgovora. Lepa je rekla da planira da ode kod Zorice u kućnu posetu. - Ja sam se čula s… »
Lepa Lukić otkrila želju Zorice Brunclik! Zvala je iz bolnice: "Idem kod nje, Kemiš je rekao da..."
Telegraf pre 21 sat
Pevačica Zorica Brunclik nedavno je podvrgnuta drugoj operaciji, a tokom oporavka najveću podršku pruža joj porodica. Uz nju su stalno i prijatelji sa estrade, koji prate njeno zdravstveno stanje. Njena dugogodišnja koleginica, Lepa Lukić, istakla je… »
Vesti dana »
Dekan Sinani daje izjavu u policiji zbog smrti devojke na Filozofskom
Politika pre 9 minutajoš 86 povezanih
Uživo Bačena kasetna bomba na Izrael; Kreće "konačan udarac"; Iran zasut sa preko 850 "Tomahavka" FOTO/VIDEO
B92 pre 24 minutajoš 87 povezanih
Vetar ruši stabla po Zagrebu, a na autoputu jeziva scena: Pogledajte šta je napravio šleperu s prikolicom!
Telegraf pre 13 minutajoš 34 povezane
Oblačno i hladno vreme u Srbiji uz obilne padavine i sneg na planinama i nižim predelima
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 45 povezanih