Povezane vesti

"Prihvatila sam pravoslavlje" Nina Đogani prvi put o veri i Luninom blamu iz rijalitija i dečku sa kriminalnim dosijeom…

"Prihvatila sam pravoslavlje" Nina Đogani prvi put o veri i Luninom blamu iz rijalitija i dečku sa kriminalnim dosijeom…

Kurir pre 9 sati
Nina Đogani, mlađa sestra Luna Đogani, nedavno je dospela u centar medijske pažnje nakon što je operisala nos u Turskoj, gde je otišla sa majkom, Anabela Atijas. Na samom početku, Nina se dotakla viralnog snimka svoje sestre koja tokom boravka u Zadruzi… »
"Ana Korać je odbila da gostuje kod mene": Luna Đogani otkrila kakve probleme ima s javnim ličnostima u emisiji (video)

"Ana Korać je odbila da gostuje kod mene": Luna Đogani otkrila kakve probleme ima s javnim ličnostima u emisiji (video)

Mondo pre 9 sati
Nekadašnja rijaliti učesnica, sada voditeljka podkasta Luna Đogani, večeras je na proslavi svog 30. rođendana govorila o emisiji u kojoj je ugostila veliki broj pripadnika javne scene. Luni su u emisiji gosti otkrivali brojne zanimljivosti iz života o… »
"Ja svoje ćerke ne guram u udaju i brakove", Anabela brutalno iskrena, progovorila na Luninom rođendanu: Žao mi je što nisam…

"Ja svoje ćerke ne guram u udaju i brakove", Anabela brutalno iskrena, progovorila na Luninom rođendanu: Žao mi je što nisam…

Kurir pre 9 sati
Luna Đogani slavi 30. rođendan, a njena majka Anabela otvorila je dušu o porodici. Anabela je govorila i o odrastanju svojih ćerki, o malim stvarima koje čine život posebnim i radosti koju oseća gledajući ih kako rastu. Naime, Anabela Atijas je večeras… »
"Tražila mi pare jer je nos nasledila od mene": Gagi Đogani o Nininoj operaciji, otkrio da li je Anabela pomogla (video)

"Tražila mi pare jer je nos nasledila od mene": Gagi Đogani o Nininoj operaciji, otkrio da li je Anabela pomogla (video)

Mondo pre 9 sati
Mlađa ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija Nina Đogani, pojavila se večeras na proslavi rođendana starije sestre Lune, gde je iskreno odgovarala na pitanja iz privatnog života. Nina, koja je nedavno otputovala u Turski kako bi operisala nos, otkrila je… »
"Ćerke ne guram u brakove" Anabela priznala zbog čega se kaje, spomenula Nininu vezu: "Tu nemam šta da tražim"

"Ćerke ne guram u brakove" Anabela priznala zbog čega se kaje, spomenula Nininu vezu: "Tu nemam šta da tražim"

Telegraf pre 10 sati
Luna Đogani organizovala je slavlje povodom svog 30. rođendan, pa je u jednom restoranu okupila porodicu i bliske prijatelje. Među prvima je stigla i njena majka Anabela, za koju su prisutni rekli da izgleda kao da je u 30-im. Anabela je pred kamerama… »
Vesna i Đole Đogani nisu pozvani na Lunino slavlje! Stigao njihov zgodni sin, u rukama doneo poklon za sestru

Vesna i Đole Đogani nisu pozvani na Lunino slavlje! Stigao njihov zgodni sin, u rukama doneo poklon za sestru

Telegraf pre 9 sati
Luna Đogani večeras proslavlja 30. rođendan u jednom beogradskom restoranu a tim povodom je okupila porodicu i bliske prijatelje sa kojima je želela da obeleži jubilej. Na proslavu su stigli dragi ljudi, a među prvima njena porodica. Slavlje nije prošlo… »
"Od mene je dobila poklon koji joj je preseo": Marko Miljković progovorio o iznenađenju za Lunin rođendan (video)

"Od mene je dobila poklon koji joj je preseo": Marko Miljković progovorio o iznenađenju za Lunin rođendan (video)

Mondo pre 11 sati
Bivša rijaliti pobednica, sada voditeljka podkasta Luna Đogani, večeras proslavlja svoj 30. rođendan. Uz nju su najmiliji - sestra Nina, mama Anabela Atijas i, naravno, suprug Marko Miljković. Marko nam je otkrio i kako je iznenađenje pripremio za Lunin… »
"Ne znam koju sam manje povredila": Luna konačno progovorila o Ceci i Anastasiji, imala poruku za Ražnatovićke (Video)

"Ne znam koju sam manje povredila": Luna konačno progovorila o Ceci i Anastasiji, imala poruku za Ražnatovićke (Video)

Mondo pre 11 sati
Influenserka Luna Đogani, koja večeras proslavlja 30. rođendan, kao devojčica je često boravila u domu pevačice Cece Ražnatović, gde je neretko provodila dane u druženju sa njenom ćerkom Anastasijom Gudelj. Njihovo prijateljstvo bilo je veoma blisko, a s… »
Nina neprepoznatljiva nakon operacije nosa! Zapanjila izgledom na Luninom rođendanu: Niko je više ne prepoznaje.. Pogledajte…

Nina neprepoznatljiva nakon operacije nosa! Zapanjila izgledom na Luninom rođendanu: Niko je više ne prepoznaje.. Pogledajte…

Kurir pre 11 sati
Ekipa Kurira prisustvovala je glamuroznom 30. rođendanu Lune Đogani, koja je u prestonici priredila gala proslavu o kojoj će se dugo pričati. Slavljenička atmosfera bila je na vrhuncu, a Luna je zablistala u izazovnom izdanju, okružena porodicom i… »
Luna Đogani se javno obratila Anastasiji na svom 30. rođendanu! Godinama nemaju komunikaciju, a sada je sve otišlo korak…

Luna Đogani se javno obratila Anastasiji na svom 30. rođendanu! Godinama nemaju komunikaciju, a sada je sve otišlo korak…

Kurir pre 10 sati
Influenserka Luna Đogani, koja večeras proslavlja 30. rođendan, kao devojčica je često boravila u domu pevačice Cece Ražnatović, gde je neretko provodila dane u druženju sa njenom ćerkom Anastasijom Gudelj. Njihovo prijateljstvo bilo je veoma blisko, a s… »
Adrian Đogani stigao kod Lune i Marka na slavlje: Pogledajte kako izgleda sin Vesne i Đoleta Đoganija (video)

Adrian Đogani stigao kod Lune i Marka na slavlje: Pogledajte kako izgleda sin Vesne i Đoleta Đoganija (video)

Mondo pre 10 sati
Sin Vesne i Đoleta Đoganija, Adrian Đogani, pojavio se večeras na rođendanu Lune Đogani u jednom prestoničkom restoranu. Adrian se pojavio u crnom odelu i s velikim buketom za slavljenicu, što je oduševilo porodicu. Pogledajte: Luna i Marko do pre par… »
"Prihvatila sam pravoslavlje": Nina Đogani prvi put o veri i Luninom blamu iz rijalitija (video)

"Prihvatila sam pravoslavlje": Nina Đogani prvi put o veri i Luninom blamu iz rijalitija (video)

Mondo pre 10 sati
Nina Đogani, mlađa sestra Lune Đogani, dospela je nedavno u centar pažnje medija zbog odlaska u Tursku s majkom Anabelom Atijas, kako bi operisala nos. MONDO je sada imao prilike da popriča sa Ninom i otkrije par zanimljivosti o mlađoj sestri Lune… »
Nina Đogani o dečku koji je bio na robiji: Posećivala ga u zatvoru, a evo šta sad kaže o vezi (video)

Nina Đogani o dečku koji je bio na robiji: Posećivala ga u zatvoru, a evo šta sad kaže o vezi (video)

Mondo pre 10 sati
Ćerka Anabele Atijas i Đoleta Đoganija, Nina Đogani, progovorila je o dečku kojeg krije od javnosti. U pitanju je momak koji je nekoliko meseci proveo u zatvoru, a Nina ga je čak i posećivala dok je bio iza rešetaka. Nina je na proslavi Luninog 30… »
Luna u bezobraznom miniću, Nina prošetala novi nos, a Anabela kao lutka! Mama i ćerke blistaju na slavlju

Luna u bezobraznom miniću, Nina prošetala novi nos, a Anabela kao lutka! Mama i ćerke blistaju na slavlju

Telegraf pre 10 sati
Luna Đogani ovog četvrtka je organizovala slavlje povodom svog 30. rođendana. Iako joj je on bio 8. marta voditeljka i influenserka je tek sada uspela da organizuje proslavu i obeleži jubilej u društvu porodice, prijatelja i kolega. Prisutne je ostavila… »
Nina Đogani zapanjila izgledom na Luninom rođendanu: Niko je nije prepoznao posle operacije (foto, video)

Nina Đogani zapanjila izgledom na Luninom rođendanu: Niko je nije prepoznao posle operacije (foto, video)

Mondo pre 11 sati
Rijaliti učesnica, sada influenserka i voditeljka podkasta Luna Đogani, večeras proslavlja 30. rođendan s malim zakašnjenjem. Zbog izbijanja rata na Bliskom istoku i činjenice da sa suprugom Markom Miljkovićem nije bez muke uspela da napusti Maldive gde… »
Luna slavi 30. rođendan: Zbog rata na Bliskom istoku završila u Kini, sad organizovala veliko slavlje (foto, video)

Luna slavi 30. rođendan: Zbog rata na Bliskom istoku završila u Kini, sad organizovala veliko slavlje (foto, video)

Mondo pre 11 sati
Luna Đogani, nekadašnja rijaliti učesnica i ćerka Gagija Đoganija i Anabele Atijas, večeras organizuje veliku proslavu svog jubilarnog, 30. rođendana. Luni je rođendan bio pre nekoliko nedelja, ali ga je, nažalost, proslavila daleko od porodice i… »
"Naučila sam da ljuštim krastavac" Luna Đogani slavi 30. rođendan, Marko potpuno iskren: Maldivi su nam preseli

"Naučila sam da ljuštim krastavac" Luna Đogani slavi 30. rođendan, Marko potpuno iskren: Maldivi su nam preseli

Kurir pre 11 sati
Ekipa Kurira našla se na glamuroznom 30. rođendanu Luna Đogani, koja je u prestonici organizovala gala proslavu o kojoj će se dugo pričati. Luna je blistala u izazovnom izdanju, okružena porodicom, prijateljima i brojnim poznatim ličnostima, a atmosfera… »
Luna stigla na proslavu 30. rođendana! Providna mini haljina puca na njoj, Marko se ne odvaja od nje

Luna stigla na proslavu 30. rođendana! Providna mini haljina puca na njoj, Marko se ne odvaja od nje

Telegraf pre 12 sati
Luna Đogani stigla je na proslavu svog jubilarnog 30. rođendana! U pratnji supruga Marka Miljkovića nekadašnja rijaliti zvezda došla je nasmejana i raspoložena. Ponela je ultra mini haljinu sa sjajnim plavim radom po njoj, ali providnu, pa je njena vitka… »

Vesti dana »