Povezane vesti
"Prihvatila sam pravoslavlje" Nina Đogani prvi put o veri i Luninom blamu iz rijalitija i dečku sa kriminalnim dosijeom…
Kurir 26.03.2026
Nina Đogani, mlađa sestra Luna Đogani, nedavno je dospela u centar medijske pažnje nakon što je operisala nos u Turskoj, gde je otišla sa majkom, Anabela Atijas. Na samom početku, Nina se dotakla viralnog snimka svoje sestre koja tokom boravka u Zadruzi… »
"Ana Korać je odbila da gostuje kod mene": Luna Đogani otkrila kakve probleme ima s javnim ličnostima u emisiji (video)
Mondo 26.03.2026
Nekadašnja rijaliti učesnica, sada voditeljka podkasta Luna Đogani, večeras je na proslavi svog 30. rođendana govorila o emisiji u kojoj je ugostila veliki broj pripadnika javne scene. Luni su u emisiji gosti otkrivali brojne zanimljivosti iz života o… »
"Ja svoje ćerke ne guram u udaju i brakove", Anabela brutalno iskrena, progovorila na Luninom rođendanu: Žao mi je što nisam…
Kurir 26.03.2026
Luna Đogani slavi 30. rođendan, a njena majka Anabela otvorila je dušu o porodici. Anabela je govorila i o odrastanju svojih ćerki, o malim stvarima koje čine život posebnim i radosti koju oseća gledajući ih kako rastu. Naime, Anabela Atijas je večeras… »
"Tražila mi pare jer je nos nasledila od mene": Gagi Đogani o Nininoj operaciji, otkrio da li je Anabela pomogla (video)
Mondo 26.03.2026
Mlađa ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija Nina Đogani, pojavila se večeras na proslavi rođendana starije sestre Lune, gde je iskreno odgovarala na pitanja iz privatnog života. Nina, koja je nedavno otputovala u Turski kako bi operisala nos, otkrila je… »
"Ćerke ne guram u brakove" Anabela priznala zbog čega se kaje, spomenula Nininu vezu: "Tu nemam šta da tražim"
Telegraf 26.03.2026
Luna Đogani organizovala je slavlje povodom svog 30. rođendan, pa je u jednom restoranu okupila porodicu i bliske prijatelje. Među prvima je stigla i njena majka Anabela, za koju su prisutni rekli da izgleda kao da je u 30-im. Anabela je pred kamerama… »
Vesna i Đole Đogani nisu pozvani na Lunino slavlje! Stigao njihov zgodni sin, u rukama doneo poklon za sestru
Telegraf 26.03.2026
Luna Đogani večeras proslavlja 30. rođendan u jednom beogradskom restoranu a tim povodom je okupila porodicu i bliske prijatelje sa kojima je želela da obeleži jubilej. Na proslavu su stigli dragi ljudi, a među prvima njena porodica. Slavlje nije prošlo… »
"Ne znam koju sam manje povredila": Luna konačno progovorila o Ceci i Anastasiji, imala poruku za Ražnatovićke (Video)
Mondo 26.03.2026
Influenserka Luna Đogani, koja večeras proslavlja 30. rođendan, kao devojčica je često boravila u domu pevačice Cece Ražnatović, gde je neretko provodila dane u druženju sa njenom ćerkom Anastasijom Gudelj. Njihovo prijateljstvo bilo je veoma blisko, a s… »
"Od mene je dobila poklon koji joj je preseo": Marko Miljković progovorio o iznenađenju za Lunin rođendan (video)
Mondo 26.03.2026
Bivša rijaliti pobednica, sada voditeljka podkasta Luna Đogani, večeras proslavlja svoj 30. rođendan. Uz nju su najmiliji - sestra Nina, mama Anabela Atijas i, naravno, suprug Marko Miljković. Marko nam je otkrio i kako je iznenađenje pripremio za Lunin… »
Luna Đogani se javno obratila Anastasiji na svom 30. rođendanu! Godinama nemaju komunikaciju, a sada je sve otišlo korak…
Kurir 26.03.2026
Influenserka Luna Đogani, koja večeras proslavlja 30. rođendan, kao devojčica je često boravila u domu pevačice Cece Ražnatović, gde je neretko provodila dane u druženju sa njenom ćerkom Anastasijom Gudelj. Njihovo prijateljstvo bilo je veoma blisko, a s… »
"Prihvatila sam pravoslavlje": Nina Đogani prvi put o veri i Luninom blamu iz rijalitija (video)
Mondo 26.03.2026
Nina Đogani, mlađa sestra Lune Đogani, dospela je nedavno u centar pažnje medija zbog odlaska u Tursku s majkom Anabelom Atijas, kako bi operisala nos. MONDO je sada imao prilike da popriča sa Ninom i otkrije par zanimljivosti o mlađoj sestri Lune… »
Adrian Đogani stigao kod Lune i Marka na slavlje: Pogledajte kako izgleda sin Vesne i Đoleta Đoganija (video)
Mondo 26.03.2026
Sin Vesne i Đoleta Đoganija, Adrian Đogani, pojavio se večeras na rođendanu Lune Đogani u jednom prestoničkom restoranu. Adrian se pojavio u crnom odelu i s velikim buketom za slavljenicu, što je oduševilo porodicu. Pogledajte: Luna i Marko do pre par… »
Nina neprepoznatljiva nakon operacije nosa! Zapanjila izgledom na Luninom rođendanu: Niko je više ne prepoznaje.. Pogledajte…
Kurir 26.03.2026
Ekipa Kurira prisustvovala je glamuroznom 30. rođendanu Lune Đogani, koja je u prestonici priredila gala proslavu o kojoj će se dugo pričati. Slavljenička atmosfera bila je na vrhuncu, a Luna je zablistala u izazovnom izdanju, okružena porodicom i… »
Nina Đogani o dečku koji je bio na robiji: Posećivala ga u zatvoru, a evo šta sad kaže o vezi (video)
Mondo 26.03.2026
Ćerka Anabele Atijas i Đoleta Đoganija, Nina Đogani, progovorila je o dečku kojeg krije od javnosti. U pitanju je momak koji je nekoliko meseci proveo u zatvoru, a Nina ga je čak i posećivala dok je bio iza rešetaka. Nina je na proslavi Luninog 30… »
Luna u bezobraznom miniću, Nina prošetala novi nos, a Anabela kao lutka! Mama i ćerke blistaju na slavlju
Telegraf 26.03.2026
Luna Đogani ovog četvrtka je organizovala slavlje povodom svog 30. rođendana. Iako joj je on bio 8. marta voditeljka i influenserka je tek sada uspela da organizuje proslavu i obeleži jubilej u društvu porodice, prijatelja i kolega. Prisutne je ostavila… »
Nina Đogani zapanjila izgledom na Luninom rođendanu: Niko je nije prepoznao posle operacije (foto, video)
Mondo 26.03.2026
Rijaliti učesnica, sada influenserka i voditeljka podkasta Luna Đogani, večeras proslavlja 30. rođendan s malim zakašnjenjem. Zbog izbijanja rata na Bliskom istoku i činjenice da sa suprugom Markom Miljkovićem nije bez muke uspela da napusti Maldive gde… »
Luna slavi 30. rođendan: Zbog rata na Bliskom istoku završila u Kini, sad organizovala veliko slavlje (foto, video)
Mondo 26.03.2026
Luna Đogani, nekadašnja rijaliti učesnica i ćerka Gagija Đoganija i Anabele Atijas, večeras organizuje veliku proslavu svog jubilarnog, 30. rođendana. Luni je rođendan bio pre nekoliko nedelja, ali ga je, nažalost, proslavila daleko od porodice i… »
"Naučila sam da ljuštim krastavac" Luna Đogani slavi 30. rođendan, Marko potpuno iskren: Maldivi su nam preseli
Kurir 26.03.2026
Ekipa Kurira našla se na glamuroznom 30. rođendanu Luna Đogani, koja je u prestonici organizovala gala proslavu o kojoj će se dugo pričati. Luna je blistala u izazovnom izdanju, okružena porodicom, prijateljima i brojnim poznatim ličnostima, a atmosfera… »
Luna stigla na proslavu 30. rođendana! Providna mini haljina puca na njoj, Marko se ne odvaja od nje
Telegraf 26.03.2026
Luna Đogani stigla je na proslavu svog jubilarnog 30. rođendana! U pratnji supruga Marka Miljkovića nekadašnja rijaliti zvezda došla je nasmejana i raspoložena. Ponela je ultra mini haljinu sa sjajnim plavim radom po njoj, ali providnu, pa je njena vitka… »
Vesti dana »
Slavi Ohajo - "Bradonja" i dalje ima magiju u rukama, srušeni Pistonsi!
Sportske.net pre 33 minutajoš 46 povezanih
Velika Britanija šalje razarač na Bliski istok kao pripremu za zaštitu saobraćaja kroz Ormuz
N1 Info pre 52 minutajoš 46 povezanih
Zelenski: Od prvih dana totalnog rata do sada, Evropa je bila uz Ukrajinu
RTV pre 14 satijoš 1 povezana