Povezane vesti

"Zamolio sam ga da mi pomogne" Fudbaler opleo po Dejanu Stankoviću: Smeta mi što nije iskren

"Zamolio sam ga da mi pomogne" Fudbaler opleo po Dejanu Stankoviću: Smeta mi što nije iskren

Večernje novosti pre 4 sati
TRENER Crvene zvezde Dejan Stanković vodio je 2024. godine Ferencvaroš do 35. titule šampiona Mađarske, a njegov nekadašnji desni bek Endre Botka govorio je o odnosu sa srpskim stručakom. FOTO: FK Crvena zvezda Mađarski reprezentativac nije bio fan… »
Nije bilo iskrenosti: Bivši fudbaler Dejana Stankovića žestoko isprozivao stratega Crvene zvezde!

Nije bilo iskrenosti: Bivši fudbaler Dejana Stankovića žestoko isprozivao stratega Crvene zvezde!

Hot sport pre 5 sati
Nikada od njega nije dobio odgovor zašto ne igra! Trener Crvene zvezde Dejan Stanković ponovo je na klupi beogradskog kluba od decembra prošle godine, nakon epizode u Spartaku iz Moskve, gde je stigao iz Ferencvaroša, sa kojim je prethodno osvojio titulu… »
„Dejan Stanković? Čudan karakter i neiskren“

„Dejan Stanković? Čudan karakter i neiskren“

Sport klub pre 6 sati
Dejan Stanković je od decembra prošle godine ponovo na klupi Crvene zvezde. Pre povratka u Beograd radio je u Spartaku iz Moskve u koji je došao iz Ferencvaroša, sa kojim je osvojio titulu šampiona Mađarske. O kvalitetima srpskog stručnjaka za mađarske… »

Vesti dana »