Povezane vesti

Rusi prestali, sada se javili Mađari: Stanković ponovo na udaru – „Čudan je karakter, nije bilo iskrenosti!“

Rusi prestali, sada se javili Mađari: Stanković ponovo na udaru – „Čudan je karakter, nije bilo iskrenosti!“

Hot sport pre 24 dana
Nezadovoljstvo igrača isplivalo na površinu! Povratak Dejana Stankovića na klupu Crvene zvezde ove zime ponovo ga je stavio u fokus domaće javnosti, ali u isto vreme – iz inostranstva stižu i drugačiji tonovi. Srpski stručnjak je između dva mandata radio… »
Brutalne optužbe na račun trenera Zvezde: Dejan Stanković nije čovek kakvim se predstavlja, krio je istinu od mene!

Brutalne optužbe na račun trenera Zvezde: Dejan Stanković nije čovek kakvim se predstavlja, krio je istinu od mene!

Večernje novosti pre 24 dana
Iako je Dejan Stanković napustio klupu mađarskog giganta Ferencvaroša kako bi preuzeo Spartak iz Moskve, odakle se vratio u Crvenu zvezdu, duhovi prošlosti iz Budimpešte i dalje ne miruju. FOTO: FK Crvena zvezda Tek sada, sa određene vremenske distance… »
„Dejan Stanković je čudan karakter, nema iskrenosti, pričao sam sa njim u četiri oka, nisam dobio odgovor“

„Dejan Stanković je čudan karakter, nema iskrenosti, pričao sam sa njim u četiri oka, nisam dobio odgovor“

Telegraf pre 24 dana
Dejan Stanković se zimus vratio na mesto trenera Crvene zvezde, na kojem je bio od 2019. do 2022. godine. Između dva mandata, radio je u Sampdoriji, Ferencvarošu i Soartaku iz Moskve. Sa mađarskim timom je osvojio prvenstvo i to veoma ubedljivo. Ali, i… »

Vesti dana »