Povezane vesti
Ozdravljenje Ivice Dačića: Baja Mali Knindža kao iscelitelj
Bujanovačke pre 8 sati
Bujanovac, 27. mart 2026. – Ministar policije Ivica Dačić otkrio je na Instagramu neke zanimljivosti vezane za svoju hospitalizaciju, koje nemaju mnogo veze sa medicinom. Kako je napisao na ovoj društvenoj mreži, iz kome su ga probudile pesme Baje Malog… »
Dačić o buđenju nakon 5 dana bez svesti: "U život su me vratile pesme Halida Bešlića i Baje Malog Knindže"
Pravda pre 9 sati
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić objavio je danas na Instagramu kako je izgledalo njegovo buđenje i skidanje sa respiratora nakon pet dana bez svesti, i istakao da je njegovo buđenje tada počelo omiljenim pesmama. Ne seća se ničega Kako je… »
Dačić o buđenju nakon 5 dana bez svesti: "U život su me vratile pesme Halida Bešlića i Baje Malog Knindže"
Mondo pre 11 sati
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić objavio je danas na Instagramu kako je izgledalo njegovo buđenje i skidanje sa respiratora nakon pet dana bez svesti, i istakao da je njegovo buđenje tada počelo omiljenim pesmama. Kako je naveo, on se ne… »
Dačić: Moje buđenje je počelo pesmama Halida Bešlića i Baje Malog Knindže, kad mi se plače - pevam još jače
N1 Info pre 11 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić objavio je na Instagramu da je u bolnici pet dana proveo bez svesti, između života i smrti, a da su ga lekari skinuli sa respiratora i probudili iz kome uz pesme Halida Bešlića i Baje Malog Knindže. "Pošto se ja… »
"Bio sam bez svesti, na ivici života i smrti" Dačić objavio slike iz bolnice: Lekari su doneli tešku odluku, preživeo sam…
Blic pre 12 sati
Dačić kaže da se ničega ne seća tokom prvih dana u bolnici, osim trenutka kada je otvorio oči rano ujutru Nakon izlaska iz bolnice, Dačić je poručio da mu je pesma pomogla da se vrati u život i da nastavlja dalje sa optimizmom Ivica Dačić, ministar… »
Dačić: Moje buđenje je počelo pesmama Halida Bešlića i Baje Malog Knindže
RTV pre 11 sati
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić objavio je danas na Instagramu kako je izgledalo njegovo buđenje i skidanje sa respiratora nakon pet dana bez svesti, i istakao da je njegovo buđenje tada počelo omiljenim pesmama. Kako je naveo, on se… »
Dačić o skidanju sa respiratora: Moje buđenje je počelo pesmama Halida Bešlića i Baje Malog Knindže
Euronews pre 11 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić objavio je danas na Instagramu kako je izgledalo njegovo buđenje i skidanje sa respiratora nakon pet dana bez svesti, i istakao da je njegovo buđenje tada počelo omiljenim pesmama. Kako je naveo, on se ne seća… »
Vesti dana »
Direktor policije: U toku istraga o smrti devojke, tužilaštvo sumnja na propuste uprave
RTV pre 13 minutajoš 14 povezanih
Rektorka Univerziteta umetnosti: Nemamo šta da krijemo, sednica Odbora za obrazovanje prilika za dijalog
N1 Info pre 3 satajoš 26 povezanih
Iran tvrdi da će olakšati i ubrzati prolaz humanitarne pomoći kroz Ormuski moreuz na zahtev UN
N1 Info pre 3 minutajoš 26 povezanih
Preko 20 centimetara snega trenutno na Goliji: Zimske slike sa srpske planine, zabrana saobraćaja za teretnjake (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 5 satijoš 29 povezanih