Povezane vesti
Volkswagen razmatra proizvodnju komponenti za odbranu Izraela
Biznis.rs 27.03.2026
Nemačka vlada podržava plan kompanije. Prema medijskim izveštajima, Volkswagen razmatra moguću proizvodnju odbrambenih komponenti za Izrael u Nemačkoj. Međutim, i dalje postoji mnogo nedoumica. Prema pisanju dnevnika Financial Times, Volkswagen (VW) vodi… »
Nemačka industrija na prekretnici: Folksvagen razmatra ulazak u vojni sektor
NIN 27.03.2026
Prema medijskim izveštajima Folksvagen razmatra moguću proizvodnju odbrambenih komponenti za Izrael u Nemačkoj. Prema izveštaju u listu Financial Times Folksvagen (VW) vodi razgovore sa izraelskom firmom Rafael Advanced Defense Systems o mogućoj saradnji… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 8 minutajoš 19 povezanih
„Ko ima zdravlje, ima nadu, a ko ima nadu, ima sve“: Milan Panić - od rata, biciklizma i bekstva do američke priče o uspehu
N1 Info pre 5 satijoš 8 povezanih
Posle kišnog petka stiže toplija subota: U četiri grada do 22 stepena, ponegde mogući pljuskovi
Mondo pre 2 satajoš 10 povezanih
Pezeškijan: Iran spreman na pregovore o nuklearnom programu i međunarodnu inspekciju
Politika pre 13 minutajoš 9 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Raste broj žrtava ruskog napada na Kijev; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTV pre 28 minutajoš 1 povezana