Povezane vesti

"Oteo mi je pesmu i dao je Darku Laziću": Pevač otkrio detalje saradnje sa Popovićem, nije imao novca, on mu dao 500 €

"Oteo mi je pesmu i dao je Darku Laziću": Pevač otkrio detalje saradnje sa Popovićem, nije imao novca, on mu dao 500 €

Mondo pre 8 sati
Milan Mitrović prisetio se učešća na "Grand festivalu" 2012. godine sa pesmom "Hrabro srce", otkrivši da iza svega stoji velika podrška pokojnog Saše Popovića. Kako je ispričao, upravo ga je Popović podstakao da ozbiljnije pristupi muzici i prijavi se za… »
"Kukate da nemate para, a stalno pevate" Pevač priznao istinu o Saši Popoviću, otkrio šta mu je uradio kada nije imao ni…

"Kukate da nemate para, a stalno pevate" Pevač priznao istinu o Saši Popoviću, otkrio šta mu je uradio kada nije imao ni…

Blic pre 10 sati
Pesma je koštala 5.000 evra, te su na kraju trošak podelili na pola. Mitrović je bio uplašen zbog konkurencije, ali ga je Popović ohrabrio i podstakao da učestvuje. Pevač i voditelj Milan Mitrović prisetio se 2012. godine i učešća na "Grand festivalu" sa… »
"Kukate da nemate para, a stalno pevate!" Saša Popović očitao bukvicu pevaču, pa mu pomogao kao što niko nije

"Kukate da nemate para, a stalno pevate!" Saša Popović očitao bukvicu pevaču, pa mu pomogao kao što niko nije

Telegraf pre 12 sati
Pevač i voditelj Milan Mitrović 2012. godine učestvovao je na "Grand festivalu" sa pesmom "Hrabro srce", a sada je priznao da je upravo nju snimio uz pomoć pokojnog estradnog maga Saše Popovića. - Mene zove Sale i kaže: "Mitroviću, šta radiš?". Ja kažem… »

Vesti dana »