Повезане вести

"Отео ми је песму и дао је Дарку Лазићу": Певач открио детаље сарадње са Поповићем, није имао новца, он му дао 500 €

"Отео ми је песму и дао је Дарку Лазићу": Певач открио детаље сарадње са Поповићем, није имао новца, он му дао 500 €

Мондо 27.03.2026
Милан Митровић присетио се учешћа на "Гранд фестивалу" 2012. године са песмом "Храбро срце", откривши да иза свега стоји велика подршка покојног Саше Поповића. Како је испричао, управо га је Поповић подстакао да озбиљније… »
"Кукате да немате пара, а стално певате" Певач признао истину о Саши Поповићу, открио шта му је урадио када није имао ни…

"Кукате да немате пара, а стално певате" Певач признао истину о Саши Поповићу, открио шта му је урадио када није имао ни…

Блиц 27.03.2026
Песма је коштала 5.000 евра, те су на крају трошак поделили на пола. Митровић је био уплашен због конкуренције, али га је Поповић охрабрио и подстакао да учествује. Певач и водитељ Милан Митровић присетио се 2012. године и… »
"Кукате да немате пара, а стално певате!" Саша Поповић очитао буквицу певачу, па му помогао као што нико није

"Кукате да немате пара, а стално певате!" Саша Поповић очитао буквицу певачу, па му помогао као што нико није

Телеграф 27.03.2026
Певач и водитељ Милан Митровић 2012. године учествовао је на "Гранд фестивалу" са песмом "Храбро срце", а сада је признао да је управо њу снимио уз помоћ покојног естрадног мага Саше Поповића. - Мене зове Сале и каже… »

Вести дана »