Povezane vesti
"Oteo mi je pesmu i dao je Darku Laziću": Pevač otkrio detalje saradnje sa Popovićem, nije imao novca, on mu dao 500 €
Mondo pre 8 sati
Milan Mitrović prisetio se učešća na "Grand festivalu" 2012. godine sa pesmom "Hrabro srce", otkrivši da iza svega stoji velika podrška pokojnog Saše Popovića. Kako je ispričao, upravo ga je Popović podstakao da ozbiljnije pristupi muzici i prijavi se za… »
"Kukate da nemate para, a stalno pevate" Pevač priznao istinu o Saši Popoviću, otkrio šta mu je uradio kada nije imao ni…
Blic pre 10 sati
Pesma je koštala 5.000 evra, te su na kraju trošak podelili na pola. Mitrović je bio uplašen zbog konkurencije, ali ga je Popović ohrabrio i podstakao da učestvuje. Pevač i voditelj Milan Mitrović prisetio se 2012. godine i učešća na "Grand festivalu" sa… »
"Kukate da nemate para, a stalno pevate!" Saša Popović očitao bukvicu pevaču, pa mu pomogao kao što niko nije
Telegraf pre 12 sati
Pevač i voditelj Milan Mitrović 2012. godine učestvovao je na "Grand festivalu" sa pesmom "Hrabro srce", a sada je priznao da je upravo nju snimio uz pomoć pokojnog estradnog maga Saše Popovića. - Mene zove Sale i kaže: "Mitroviću, šta radiš?". Ja kažem… »
Vesti dana »
Zajedničko saopštenje za medije povodom izveštavanja o tragičnom događaju
Ozon press pre 4 satijoš 14 povezanih
Poverenik, udruženja i Savet za štampu pozvali medije da u izveštavanju o smrti studentkinje poštuju privatnost i dostojanstvo
Šabačke novosti pre 3 satajoš 26 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Rubio: SAD očekuje da se vojna operacija u Iranu završi za nekoliko sedmica; UN formiraju radnu grupu za očuvanje trgovine kroz Ormuski moreuz
RTV pre 14 minutajoš 26 povezanih
Upozorenje za vozače: Budite oprezni narednih dana, najavljeni kiša i sneg
B92 pre 6 satijoš 29 povezanih