Povezane vesti
Zvezdin heroj pred gostovanje Barseloni! Otkrio šta je najvažnije!
Večernje novosti 27.03.2026
Crveno-beli igraju drugi meč duplog kola Evrolige u Blau Grani. FOTO: Ata images Odigrao je Čima Moneke, protiv bivšeg kluba Baskonije, najbolju partiju u sezoni i postao junak Crvene zvezde u pobedi nad timom iz Vitorije. Izabranici Saše Obradovića… »
Moneke: "Iznenadio sam se - uhvatilo me nespremnog"
B92 27.03.2026
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke nije očekivao zvižduke u Vitoriji. Moneke je upravo bio najzaslužniji za pobedu nad bivšom ekipom, Baskonijom, posle produžetka (108:100). Tokom i posle susreta, navijači domaćeg tima su mu zviždali. "Iznenadio sam se…… »
„Nikad nisam igrao u timu koji ima ovakav pritisak“: Moneke priznao kako je igrati za Zvezdu!
Hot sport 27.03.2026
Nigerijac iskreno i o situaciji sa navijačima! Ekipa Crvene zvezde uspela je da slavi u veoma neizvesnoj utakmici protiv Baskonije, a jedan od najzaslužnijih bio je Čima Moneke – bivši igrač kluba iz Vitorije. Nigerijac je obeležio utakmicu ne samo… »
"Razočaravajuće je čitati neke stvari od navijača": Moneke brutalno iskren o usponima i padovima u Zvezdi
Mondo 27.03.2026
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke bio je lider na terenu kad je u pitanju meč protiv Baskonije. Posebno je bio motivisan jer je u pitanju bivši klub u kojem se i proslavio u Evroligi, ali čini se da odnosi na relaciji nekadašnji igrač - tim iz Vitorije… »
Vesti dana »
Najveći šok na Mundijalu! Senzacija nad senzacijama! Favorita opio Rum! (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 23 povezane
Srpski zet dobio priznanje nakon istorijskog meča sa Ekvadorom, ovo niko nije uradio na SP nikada
Telegraf pre 21 minutajoš 11 povezanih
Hteo sam da odustanem zbog kockanja: Prva izjava pobednika "Zvezda Granda" prema glasanju publike - Spasio me je mentor Đorđe David" (foto)
Večernje novosti pre 3 satajoš 11 povezanih