Povezane vesti

Zvezdin heroj pred gostovanje Barseloni! Otkrio šta je najvažnije!

Zvezdin heroj pred gostovanje Barseloni! Otkrio šta je najvažnije!

Večernje novosti pre 5 sati
Crveno-beli igraju drugi meč duplog kola Evrolige u Blau Grani. FOTO: Ata images Odigrao je Čima Moneke, protiv bivšeg kluba Baskonije, najbolju partiju u sezoni i postao junak Crvene zvezde u pobedi nad timom iz Vitorije. Izabranici Saše Obradovića… »
Moneke: "Iznenadio sam se - uhvatilo me nespremnog"

Moneke: "Iznenadio sam se - uhvatilo me nespremnog"

B92 pre 8 sati
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke nije očekivao zvižduke u Vitoriji. Moneke je upravo bio najzaslužniji za pobedu nad bivšom ekipom, Baskonijom, posle produžetka (108:100). Tokom i posle susreta, navijači domaćeg tima su mu zviždali. "Iznenadio sam se…… »
„Nikad nisam igrao u timu koji ima ovakav pritisak“: Moneke priznao kako je igrati za Zvezdu!

„Nikad nisam igrao u timu koji ima ovakav pritisak“: Moneke priznao kako je igrati za Zvezdu!

Hot sport pre 9 sati
Nigerijac iskreno i o situaciji sa navijačima! Ekipa Crvene zvezde uspela je da slavi u veoma neizvesnoj utakmici protiv Baskonije, a jedan od najzaslužnijih bio je Čima Moneke – bivši igrač kluba iz Vitorije. Nigerijac je obeležio utakmicu ne samo… »
"Razočaravajuće je čitati neke stvari od navijača": Moneke brutalno iskren o usponima i padovima u Zvezdi

"Razočaravajuće je čitati neke stvari od navijača": Moneke brutalno iskren o usponima i padovima u Zvezdi

Mondo pre 10 sati
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke bio je lider na terenu kad je u pitanju meč protiv Baskonije. Posebno je bio motivisan jer je u pitanju bivši klub u kojem se i proslavio u Evroligi, ali čini se da odnosi na relaciji nekadašnji igrač - tim iz Vitorije… »

Vesti dana »