Повезане вести

Звездин херој пред гостовање Барселони! Открио шта је најважније!

Звездин херој пред гостовање Барселони! Открио шта је најважније!

Вечерње новости 27.03.2026
Црвено-бели играју други меч дуплог кола Евролиге у Блау Грани. ФОТО: Ата имагес Одиграо је Чима Монеке, против бившег клуба Басконије, најбољу партију у сезони и постао јунак Црвене звезде у победи над тимом из Виторије… »
Монеке: "Изненадио сам се - ухватило ме неспремног"

Монеке: "Изненадио сам се - ухватило ме неспремног"

Б92 27.03.2026
Кошаркаш Црвене звезде Чима Монеке није очекивао звиждуке у Виторији. Монеке је управо био најзаслужнији за победу над бившом екипом, Басконијом, после продужетка (108:100). Током и после сусрета, навијачи домаћег тима су му… »
„Никад нисам играо у тиму који има овакав притисак“: Монеке признао како је играти за Звезду!

„Никад нисам играо у тиму који има овакав притисак“: Монеке признао како је играти за Звезду!

Хот спорт 27.03.2026
Нигеријац искрено и о ситуацији са навијачима! Екипа Црвене звезде успела је да слави у веома неизвесној утакмици против Басконије, а један од најзаслужнијих био је Чима Монеке – бивши играч клуба из Виторије. Нигеријац је… »
"Разочаравајуће је читати неке ствари од навијача": Монеке брутално искрен о успонима и падовима у Звезди

"Разочаравајуће је читати неке ствари од навијача": Монеке брутално искрен о успонима и падовима у Звезди

Мондо 27.03.2026
Кошаркаш Црвене звезде Чима Монеке био је лидер на терену кад је у питању меч против Басконије. Посебно је био мотивисан јер је у питању бивши клуб у којем се и прославио у Евролиги, али чини се да односи на релацији некадашњи… »

Вести дана »