Povezane vesti
Vučić: Srbija će do 28. juna imati prve robote proizvedene u Srbiji
Beta 27.03.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da za verski praznik Vidovdan, koji je 28. juna, u Srbiji budu proizvedeni prvi roboti. "Ja očekujem da ćemo prve robote proizvedene na teritoriji Republike Srbije imati za Vidovdan. Za tri meseca… »
Serbian News Media 27.03.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da za verski praznik Vidovdan, koji je 28. juna, u Srbiji budu proizvedeni prvi roboti. „Ja očekujem da ćemo prve robote proizvedene na teritoriji Republike Srbije imati za Vidovdan. Za tri meseca… »
Radio sto plus 27.03.2026
“Ja očekujem da ćemo prve robote proizvedene na teritoriji Republike Srbije imati za Vidovdan. Za tri meseca. Pisaće na njima da je proizvedeno u Srbiji”, rekao je Vučić u četvrtak uveče na TV Prva ne otkrivajući gde će biti fabrika robota. Proizvodnja… »
Vesti dana »
(Foto) Istorijski gol Zelenortskih ostrva, osvojili bod protiv Urugvaja na Mundijalu
Newsmax Balkans pre 18 minutajoš 32 povezane
Prvi dan leta donosi pljuskove i grmljavinu: Na snazi žuti i narandžasti meteo alarm
Euronews pre 33 minutajoš 19 povezanih
Aragči pohvalio konstruktivnu atmosferu na razgovorima sa SAD u Švajcarskoj
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih
Nestalo 18, povređeno najmanje 54 ljudi: Eksplozija u Kataru u postrojenju za preradu tečnog prirodnog gasa
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 11 povezanih
Istorija Salaha i ekipe: Preokretom do prve pobede na Mundijalima
Sport klub pre 2 satajoš 17 povezanih