Povezane vesti

Intervju koji je čekao ceo svet! Lindzi Von prvi put otvorila dušu posle stravične povrede! Otkrila je jezive detalje koje…

Intervju koji je čekao ceo svet! Lindzi Von prvi put otvorila dušu posle stravične povrede! Otkrila je jezive detalje koje…

Kurir pre 9 sati
Jedna od najvećih zvezda skijanja Lindzi Von još uvek se oporavlja posle stravične povrede na Zimskim olimpijskim igrama, koje su nedavno završene u Milanu i Kortini. Amerikanka Lindzi Von imala je veliku sreću, jer je postojala mogućnost da joj bude… »
Prvi intervju Lindzi Von od stravične povrede, progovorila o haosu, ali i povratku: “U invalidskim kolicima…”

Prvi intervju Lindzi Von od stravične povrede, progovorila o haosu, ali i povratku: “U invalidskim kolicima…”

Telegraf pre 10 sati
Zimske olimpijske igre u Milanu i Kortini održane u februaru ostaće u znaku Lindzi Von, jedne od najboljih sportstkinja svih vremena, koja možda i nije zaslužila ovakav kraj - ako je uopšte kraj?! Upravo na ovu temu, kao i stravične povrede i svega što… »
Von: Smrskana noga je bila zaglavljena, vrištala sam od bolova

Von: Smrskana noga je bila zaglavljena, vrištala sam od bolova

Sport klub pre 10 sati
"Bila sam najbolja na svetu, na putu ka olimpijskoj medalji, a sada sedim u invalidskim kolicima", tako je legendarna američka skijašica Lindzi Von (41) opisala svoju situaciju nakon stravične povrede noge. Von se oporavlja od teškog pada u spustu na… »

Vesti dana »