Povezane vesti

Istoričaru Milošu Koviću zabranjen ulazak u Hrvatsku

Pravda pre 3 sata
Istoričaru Milošu Koviću granična policija Hrvatske zabranila je danas ulazak u tu zemlju. Ković je izjavio da mu je ulazak zabranjen jer navodno, kako se navodi u rešenju koje je odbio da potpiše, "predstavlja pretnju javnom poretku, unutrašnjoj… »

Radio 021 pre 3 sata
Istoričar i profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Miloš Ković potvrdio je da mu je zabranjen ulazak u Hrvatsku. Kako navodi, obrazloženje je da "predstavlja pretnju javnom poretku, unutrašnjoj sigurnosti, javnom zdravlju ili međunarodnim odnosima… »
Istoričaru i profesoru Milošu Koviću zabranjen ulazak u Hrvatsku

Istoričaru i profesoru Milošu Koviću zabranjen ulazak u Hrvatsku

N1 Info pre 3 sata
Istoričar i profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Miloš Ković potvrdio je za Radio-televiziju Srbije da mu je zabranjen ulazak u Hrvatsku, uz obrazloženje da predstavlja "pretnju javnom poretku, unutrašnjoj sigurnosti, javnom zdravlju ili… »
Milošu Koviću zabranjen ulazak u Hrvatsku

Milošu Koviću zabranjen ulazak u Hrvatsku

Danas pre 4 sati
Granična policija Hrvatske zabranila je danas profesoru na Odjeljenju za istoriju Filozofskog fakulteta u Beogradu Milošu Koviću ulazak u ovu zemlju, potvrio je za RTRS gradski menadžer Gradske uprave Gradiška Bojan Vujinović. Ković je zadržan 30 minuta… »
Profesor Ković za RTS: Zabranjen mi je ulazak u Hrvatsku, istinu o stradanju Srba tako neće sakriti

Profesor Ković za RTS: Zabranjen mi je ulazak u Hrvatsku, istinu o stradanju Srba tako neće sakriti

RTS pre 4 sati
Srpskom istoričaru i profesoru Filozofskog fakulteta u Beogradu Milošu Koviću danas je zabranjen ulazak u Hrvatsku zato što "predstavlja pretnju javnom poretku, unutrašnjoj sigurnosti, javnom zdravlju ili međunarodnim odnosima jedne ili više država… »

Sputnik pre 5 sati
Istoričaru Milošu Koviću granična policija Hrvatske zabranila je danas ulazak u tu zemlju. Ković je izjavio da mu je ulazak zabranjen jer navodno, kako se navodi u rešenju koje je odbio da potpiše, "predstavlja pretnju javnom poretku, unutrašnjoj… »
Istoričar Miloš Ković: Zabranjen mi je ulazak u Hrvatsku

Euronews pre 4 sati
Srpski istoričar Miloš Ković izjavio je danas da mu je zabranjen ulazak u Hrvatsku jer navodno, kako se ističe u rešenju o zabrani, "predstavlja pretnju javnom poretku, unutrašnjoj sigurnosti i javnom zdravlju" te zemlje. Ković je za RT Balkan rekao da… »
Istoričar Miloš Ković tvrdi da mu je zabranjen ulazak u Hrvatsku

Istoričar Miloš Ković tvrdi da mu je zabranjen ulazak u Hrvatsku

Telegraf pre 5 sati
Srpski istoričar Miloš Ković izjavio je danas da mu je zabranjen ulazak u Hrvatsku jer navodno, kako se ističe u rešenju o zabrani, "predstavlja pretnju javnom poretku, unutrašnjoj sigurnosti i javnom zdravlju" te zemlje. Ković je rekao da mu je u… »

RTV pre 6 sati
BEOGRAD - Srpski istoričar Miloš Ković izjavio je danas da mu je zabranjen ulazak u Hrvatsku jer navodno, kako se ističe u rešenju o zabrani, "predstavlja pretnju javnom poretku, unutrašnjoj sigurnosti i javnom zdravlju" te zemlje. Ković je za RT Balkan… »

Vesti dana »