Povezane vesti

"Luna je našla drugog" Marko Miljković objavio sliku Đoganijeve sa nepoznatim muškarcem - bili zajedno na proslavi, a onda je…

"Luna je našla drugog" Marko Miljković objavio sliku Đoganijeve sa nepoznatim muškarcem - bili zajedno na proslavi, a onda je…

Blic pre 6 sati
Kasnije je objavio selfi sa Lunom i otkrio da je sve bila šala. Objavom je potvrdio da između njih nema problema i da je njihov odnos i dalje jak. Poznati par, Luna Đogani i Marko Miljković, već godinama uživaju u skladnom braku tokom kojeg su dobili dve… »
"Luna je našla drugog" Marko je objavio "dokaz" na mrežama, evo s kim je usnimio

"Luna je našla drugog" Marko je objavio "dokaz" na mrežama, evo s kim je usnimio

Telegraf pre 6 sati
Luna Đogani i Marko Miljković su godinama u skladnom braku tokom kog su dobili dve ćerke. Budući da su svi mislili da imaju idelan odnos, Marko je nedavno šokirao javnost kada je istakao da je Luna našla drugog parnera. Miljković je na svom Instagram… »
"Druge sam vere, tako sam odabrala" Nina Đogani priznala veliku istinu o porodici i dečku sa dosijeom

"Druge sam vere, tako sam odabrala" Nina Đogani priznala veliku istinu o porodici i dečku sa dosijeom

Telegraf pre 13 sati
Nina Đogani, mlađa sestra Lune Đogani nedavno je u Turskoj operisala nos. Lunina sestra se prošle noći pojavila na njenom rođendanu te je govorila o svom oporavku, privatnom životu i porodici. Nina je progovorila i o dečku koji je nedavno bio u zatvoru… »

Vesti dana »