Povezane vesti

Pre 20 godina imala je najveći hit na svetu, a onda je nestala: Slavna pevačica sada najavila dokumentarac - progovoriće o…

Pre 20 godina imala je najveći hit na svetu, a onda je nestala: Slavna pevačica sada najavila dokumentarac - progovoriće o…

Nova pre 20 dana
Velška pevačica Dafi bila je jedna od najvećih senzacija 2008. godine, kada objavila singl "Mercy" i postala zvezda preko noći. Samo nekoliko godina kasnije je iznenada nestala iz javnosti, a potom je stigao je strašan odgovor na pitanje šta se desilo s… »
"Bio mi je rođendan, drogirali su me u restoranu...": Poznata pevačica u dokumentarcu progovara o otmici i silovanju

"Bio mi je rođendan, drogirali su me u restoranu...": Poznata pevačica u dokumentarcu progovara o otmici i silovanju

Blic pre 20 dana
Velška pevačica Dafi postala je svetski poznata 2008. godine sa hitom 'Mercy', ali se ubrzo povukla iz javnosti. Godine 2020. otkrila je da je bila drogirana, kidnapovana i silovana, što je razlog njenog povlačenja. Velška pevačica Dafi bila je jedna od… »
Misteriozno nestala, pa saopštila da je kidnapovana i silovana: Deset godina kasnije, pevačica u dokumentarcu otkrila kroz šta…

Misteriozno nestala, pa saopštila da je kidnapovana i silovana: Deset godina kasnije, pevačica u dokumentarcu otkrila kroz šta…

Kurir pre 20 dana
Velška pevačica Dafi bila je jedna od najvećih senzacija 2008. godine, kada objavila singl Mercy i postala zvezda preko noći. Samo nekoliko godina kasnije je iznenada nestala iz javnosti, a potom je stigao je strašan odgovor na pitanje šta se desilo s… »

Vesti dana »

Pretežno sunčano i toplo sa slabim vetrom

Pretežno sunčano i toplo sa slabim vetrom

Nova pre 2 satajoš 1 povezana
Na današnji dan, 17. april

Na današnji dan, 17. april

B92 pre 3 satajoš 1 povezana