Povezane vesti

Pre 20 godina imala je najveći hit na svetu, a onda je nestala: Slavna pevačica sada najavila dokumentarac - progovoriće o…

Pre 20 godina imala je najveći hit na svetu, a onda je nestala: Slavna pevačica sada najavila dokumentarac - progovoriće o…

Nova pre 3 sata
Velška pevačica Dafi bila je jedna od najvećih senzacija 2008. godine, kada objavila singl "Mercy" i postala zvezda preko noći. Samo nekoliko godina kasnije je iznenada nestala iz javnosti, a potom je stigao je strašan odgovor na pitanje šta se desilo s… »
"Bio mi je rođendan, drogirali su me u restoranu...": Poznata pevačica u dokumentarcu progovara o otmici i silovanju

"Bio mi je rođendan, drogirali su me u restoranu...": Poznata pevačica u dokumentarcu progovara o otmici i silovanju

Blic pre 8 sati
Velška pevačica Dafi postala je svetski poznata 2008. godine sa hitom 'Mercy', ali se ubrzo povukla iz javnosti. Godine 2020. otkrila je da je bila drogirana, kidnapovana i silovana, što je razlog njenog povlačenja. Velška pevačica Dafi bila je jedna od… »
Misteriozno nestala, pa saopštila da je kidnapovana i silovana: Deset godina kasnije, pevačica u dokumentarcu otkrila kroz šta…

Misteriozno nestala, pa saopštila da je kidnapovana i silovana: Deset godina kasnije, pevačica u dokumentarcu otkrila kroz šta…

Kurir pre 12 sati
Velška pevačica Dafi bila je jedna od najvećih senzacija 2008. godine, kada objavila singl Mercy i postala zvezda preko noći. Samo nekoliko godina kasnije je iznenada nestala iz javnosti, a potom je stigao je strašan odgovor na pitanje šta se desilo s… »

Vesti dana »