Povezane vesti
"Lim je mogao da mi odseče glavu": Drama u Zagrebu, muškarac za dlaku izbegao smrt u naletu olujnog vetra (video)
Mondo pre 6 sati
Muškarac iz Zagreba za dlaku je izbegao smrt kada je tokom snažnog nevremena metalna ograda velikom brzinom poletela pravo ka njemu. Dramatičan trenutak zabeležila je kamera iz automobila koji je prolazio ulicom, a snimak je ubrzo postao viralan na… »
Horor snimak iz Zagreba, vetar podigao lim i zamalo čoveku odsekao glavu! Šok scene iz Hrvatske, nevreme izazvalo haos…
Kurir pre 7 sati
On se javio redakciji Jutarnjeg lista i objasnio je šta se dogodilo tokom stravičnog nevremena koje hara Hrvatskom. - Dogodilo se u Vinogradskoj ulici blizu kružnog toka. Išao sam na posao i odjednom sam čuo kako metalna ograda udara o zemlju. Pogledao… »
Najbrutalniji snimak iz Zagreba, čovek za dlaku izbegao smrt: Lim mu umalo odrubio glavu!
Telegraf pre 7 sati
Hrvatska bije bitku sa stravičnim nevremenom koje parališe veći deo države. Sneg i kiša izazvali su haos u gradovima i auto-putevima, a Zagreb se našao na udaru olujnog vetra koji ide i do 120 km/h, koji je pričinio ogromnu materijalnu štetu u… »
Vesti dana »
Zajedničko saopštenje za medije povodom izveštavanja o tragičnom događaju
Ozon press pre 4 satijoš 14 povezanih
Rubio: SAD očekuju da se vojna operacija u Iranu završi za nekoliko sedmica
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 34 povezane
Rektorka Univerziteta umetnosti: Nemamo šta da krijemo, sednica Odbora za obrazovanje prilika za dijalog
N1 Info pre 3 satajoš 26 povezanih
Misterija novog iranskog ajatolaha: Još ga niko nije video, Teheran otkrio u kakvom je stanju
Kurir pre 2 satajoš 26 povezanih
(Foto, video) Sneg veje po Srbiji! Stižu nestvarni snimci mećave: Na putevima kao usred jake zime, evo gde je najkritičnije
Blic pre 6 satijoš 29 povezanih