Povezane vesti

Gofan ide u penziju VIDEO

Gofan ide u penziju VIDEO

B92 pre 3 sata
Belgijski teniser David Gofan (35) odlučio je da završi profesionalnu karijeru na kraju tekuće sezone. Svojevremeno je bio sedmi igrač planete, a trenutno je 156. na ATP listi. "Sve ove godine proveo sam na najvišem nivou, što je konačno uzele danak na… »
Nekada 7. teniser sveta završava karijeru: Povreda kolena odigrala ključnu ulogu

Nekada 7. teniser sveta završava karijeru: Povreda kolena odigrala ključnu ulogu

Danas pre 6 sati
Belgijski teniser David Gofan saopštio je da će na kraju sezone završiti profesionalnu karijeru. „Sve ove godine na najvišem nivou počele su da opterećuju moje telo. Povreda kolena koju sam zadobio prošle godine igrala je ključnu ulogu u mojoj odluci da… »
Poslednju pobedu imao protiv Srbina! Slavni teniser iz Top 10 završava karijeru

Poslednju pobedu imao protiv Srbina! Slavni teniser iz Top 10 završava karijeru

Kurir pre 7 sati
"Sve ove godine na najvišem nivou počele su da opterećuju moje telo. Povreda kolena koju sam zadobio prošle godine igrala je ključnu ulogu u mojoj odluci da se povučem", rekao je u video snimku objavljenom na društvenim mrežama, preneo je francuski… »
Penzija na kraju sezone! Nekadašnji sedmi teniser sveta odlučio da se povuče

Penzija na kraju sezone! Nekadašnji sedmi teniser sveta odlučio da se povuče

Večernje novosti pre 6 sati
Prvi Belgijanac koji je uspeo da se plasira u top10 na ATP listi, David Gofan, obavestio je javnost da na kraju ove sezone završava karijeru. FOTO: Tanjug/AP „Sve ove godine na najvišem nivou, konačno su uzele danak na mom telu. Povreda kolena koju sam… »
Pobedio je Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala, bio u top 10: Sada objavio da završava karijeru

Pobedio je Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala, bio u top 10: Sada objavio da završava karijeru

Telegraf pre 6 sati
Postao je David Gofan prvi belgijski igraču u Open eri koji je došao do TOP 10 na ATP listi. Tokom karijere je uspeo i da po jednom pobedi Novaka Đokovića i Rodžera Federera, a u dva navrata je to činio protiv Rafaela Nadala. Novaka Đokovića je pobedio… »
Belgijski teniser objavio kraj karijere

Belgijski teniser objavio kraj karijere

Sport klub pre 7 sati
David Gofan, prvi belgijski igrač koji se plasirao među 10 najboljih na svetu, objavio je u petak da će se penzionisati na kraju sezone. „Sve ove godine na najvišem nivou, konačno su uzele danak na mom telu. Povreda kolena koju sam zadobio prošle godine… »

Vesti dana »