Povezane vesti

Vedrana Rudan se prijavila za eutanaziju: Zbog stravične bolesni želela da umre pa odustala samo zbog jedne stvari

Vedrana Rudan se prijavila za eutanaziju: Zbog stravične bolesni želela da umre pa odustala samo zbog jedne stvari

Mondo pre 13 sati
Čuvena hrvatska spisateljica Vedrana Rudan (76) već duže vreme boluje od agresivnog raka žučnih kanalića, o čemu otvoreno piše na svom blogu. Ona je gostujući u u emisiji Aleksandra Stankovića "Ned‌jeljom u 2" otkrila svojevremeno i da "ne želi da umre… »
"Ne želim da umirem na rate, želim eutanaziju", Vedrana donela odluku nakon što je saznala dijagnozu

"Ne želim da umirem na rate, želim eutanaziju", Vedrana donela odluku nakon što je saznala dijagnozu

Telegraf pre 13 sati
Hrvatska književnica Vedrana Rudan dve godine vodi najtežu bitku. Ona ima redak oblik karcinoma, a poslednje dane najčešće provodi na odeljenju onkologije. O svojoj borbi često piše u blogovima, a kada je dobila dijagnozu htela je da sebi "prekrati… »
"Želim eutanaziju" Vedrana Rudan donela tešku odluku kada je saznala da boluje od kancera: "Poslala sam im nalaze i rekla…

"Želim eutanaziju" Vedrana Rudan donela tešku odluku kada je saznala da boluje od kancera: "Poslala sam im nalaze i rekla…

Blic pre 14 sati
Na vreme je otkrila bolest i operisana je, što joj je, kako kaže, produžilo život. U tekstovima i blogovima detaljno opisuje bolove i stanje na onkologiji, posebno ističući humanost medicinskih sestara. Hrvatska književnica Vedrana Rudan dve godine vodi… »
"Prijavila sam se za eutanaziju..." Vedrana Rudan želela da umre na sopstveni zahtev, ušla u proceduru, a evo zašto se…

"Prijavila sam se za eutanaziju..." Vedrana Rudan želela da umre na sopstveni zahtev, ušla u proceduru, a evo zašto se…

Kurir pre 15 sati
Čuvena hrvatska spisateljica Vedrana Rudan (76) boluje od agresivnog raka žučnih kanalića, te je zbog toga želela eutanaziju koja košta 17.000 evra, u Cirihu, u Švajcarskoj. Gostujući prošle godine u emisiji Aleksandra Stankovića "Ned‌jeljom u 2" na… »

Vesti dana »