Povezane vesti
Ko štiti decu od algoritama? Sud prvi put rekao – i kompanije su krive
BizLife pre 24 dana
Presuda koja bi mogla da promeni način na koji gledamo društvene mreže stigla je iz Los Anđelesa – i nosi poruku koja se više ne može ignorisati: odgovornost za mentalno zdravlje dece ne može biti samo na roditeljima. Porota je proglasila kompanije Meta… »
„Odgovornost je stigla“: dva izgubljena sudska spora pokazuju promenu kursa prema vlasnicima društvenih medija
RTS pre 24 dana
Posle dva neviđena poraza u sudskim procesima, velike tehnološke kompanije se suočavaju sa krizom sličnom onoj sa kojom su se suočili proizvođači cigareta devedesetih godina. U razmaku od samo dva dana, porota u Kaliforniji i Novom Meksiku donela je… »
Zašto je presuda protiv Gugla i Mete istorijska? Moraju da plate milione, sledi talas tužbi
Blic pre 24 dana
Porota u Los Anđelesu presudila je da Google i Meta moraju platiti tri miliona dolara zbog doprinosa razvoju zavisnosti od društvenih mreža Ova presuda može imati dalekosežne posledice i pokrenuti talas sličnih tužbi protiv velikih tehnoloških kompanija… »
Vesti dana »
Ministar (ne)kulture Selaković: "Možete da me povučete za taj Generalštab" VIDEO
Nova pre 34 minutajoš 19 povezanih
Predsednik Izborne komisije na Medicinskom fakultetu: “Video sam razliku u listićima, studentima sam nudio da poništimo izbore"
Nova pre 29 minutajoš 18 povezanih
Izveštaj Amnesty International za 2025: Nastavak zastrašivanja, nasilja i nezakonitog nadzora u Srbiji
Mašina pre 2 satajoš 18 povezanih
Pregovori sa Azerbejdžanom u završnoj fazi, krajem maja očekuje se usaglašen ugovor - Gasna elektrana od 500 MW planirana do kraja decenije
Ekapija pre 2 satajoš 20 povezanih