Povezane vesti
"Mama, tražio sam te"! Bolne reči Dijane čiji je sin ostao zaključan u WC-u vrtića u Vršcu: Sad piški u krevet
Telegraf pre 2 dana
Majka kaže da dete ima traumu. "Ne želi da ode sam do svoje sobe... Palimo svuda svetla, idemo sa njim u WC. Ostavljamo vrata. Noću se budi. Par puta je piškio u krevet od stresa". Ovako traumu svog trogodišnjeg sina za Telegraf.rs opisuje Dijana… »
Ovo je vrtić u Vršcu u kom je vaspitačica zaboravila dečaka (3) u WC-u i zaključala vrata: Sablasna slika
Telegraf pre 1 dan
Ovo je vrtić "Leptirić" u Vršcu u kom je vaspitačica zaboravila i zaključala troipogodišnjeg dečaka. Majka Dijana Katilović (28) 23. februar neće nikada moći da zaboravi, a ono što joj je tog dana prolazilo kroz glavu dok je ispred zaključenih vrata… »
Užas u vrtiću u Vršcu: Vaspitačice zaboravile dečaka (3) u toaletu! "Mama, tražio sam te, ali je bilo zaključano"
Blic pre 2 dana
Dečak je pretrpeo veliku traumu i sada posećuje psihologa, ima strahove i teško podnosi odlazak u vrtić. Majka je slučaj prijavila policiji, a istraga je potvrdila da je dete bilo zaboravljeno između sedam i deset minuta. Dijana Katilović, majka… »