Povezane vesti
"Prijavila me je dok sam bila u osmom mesecu" Milica Veličković završila u policiji zbog fizičkog napada: "Bila sam na…
Blic pre 25 dana
Milica Veličković ponovo je šokirala javnost otkrivanjem detalja o odnosu sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom i njegovom devojkom Sofijom Janićijević. Milica je izjavila da nije bila umešana u incident i da su nadležni bili šokirani lažnom… »
"Prijavila me je!" Milica Veličković završila na saslušanju zbog fizičkog napada: "Ljudi su bili šokirani"
Telegraf pre 25 dana
Bivša rijaliti učesnica Milica Veličković bez zadrške je govorila o turbulentnom odnosu sa ocem svog deteta Borislavom Terzićem Terzom, kao i o njegovoj partnerki Sofiji Janićijević. Milica se našla u neprijatnoj situaciji još dok je bila trudna sa… »
Vesti dana »
Skupština završila rad za danas, nastavak sednice sutra u 10 časova: Izjava ministra Nikole Selakovića izazvala oštre reakcije opozicije (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 32 povezane
Veliko zatišje pred buru na Bliskom istoku! Odložen odlazak Džej Di Vensa na pregovore s Iranom, svet je pred novom eksplozijom! Obe strane su spremne za rat!
Kurir pre 5 minutajoš 54 povezane
Incidenti na izborima na Medicinskom fakultetu: Zašto je važan Studentski parlament
BBC News pre 25 minutajoš 49 povezanih
"Ne interesuju nas Partizanovi problemi": Miroslav Tanjga želi ceo plen na "Karađorđu"
Mondo pre 1 satjoš 49 povezanih
Đurović podigao prašinu pred Barselonu: „Zvezda spada među elitu Evrolige – ali mora da se tuče za pobedu!“
Hot sport pre 44 minutajoš 35 povezanih