Povezane vesti
"Prijavila me je dok sam bila u osmom mesecu" Milica Veličković završila u policiji zbog fizičkog napada: "Bila sam na…
Blic 27.03.2026
Milica Veličković ponovo je šokirala javnost otkrivanjem detalja o odnosu sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom i njegovom devojkom Sofijom Janićijević. Milica je izjavila da nije bila umešana u incident i da su nadležni bili šokirani lažnom… »
"Prijavila me je!" Milica Veličković završila na saslušanju zbog fizičkog napada: "Ljudi su bili šokirani"
Telegraf 27.03.2026
Bivša rijaliti učesnica Milica Veličković bez zadrške je govorila o turbulentnom odnosu sa ocem svog deteta Borislavom Terzićem Terzom, kao i o njegovoj partnerki Sofiji Janićijević. Milica se našla u neprijatnoj situaciji još dok je bila trudna sa… »
Vesti dana »
Veliko interesovanje u Vranju: Penzioneri od jutros u redovima za vaučere za odmor u Srbiji
OK radio pre 30 minutajoš 32 povezane
U Srbiji jutros najtoplije u Beogradu 27 stepeni, u Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i na Paliću 24 stepena
Insajder pre 1 satjoš 33 povezane
Ekološki ustanak: Vlast kasni sa sazivanjem sednice Štaba za vanredne situacije
N1 Info pre 15 minutajoš 17 povezanih
Partizan nosilac na žrebu: Danas saznaje mogućeg protinvika u plej-ofu kvalifikacija za lk
Večernje novosti pre 1 satjoš 23 povezane
AMSS: Na prelazima Preševo i Gostun putnička vozila čekaju 50 minuta na izlaz
Insajder pre 1 satjoš 14 povezanih