Povezane vesti
"Prijavila me je dok sam bila u osmom mesecu" Milica Veličković završila u policiji zbog fizičkog napada: "Bila sam na…
Blic pre 4 sati
Milica Veličković ponovo je šokirala javnost otkrivanjem detalja o odnosu sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom i njegovom devojkom Sofijom Janićijević. Milica je izjavila da nije bila umešana u incident i da su nadležni bili šokirani lažnom… »
"Prijavila me je!" Milica Veličković završila na saslušanju zbog fizičkog napada: "Ljudi su bili šokirani"
Telegraf pre 5 sati
Bivša rijaliti učesnica Milica Veličković bez zadrške je govorila o turbulentnom odnosu sa ocem svog deteta Borislavom Terzićem Terzom, kao i o njegovoj partnerki Sofiji Janićijević. Milica se našla u neprijatnoj situaciji još dok je bila trudna sa… »
Vesti dana »
Direktor policije: U toku razgovori sa odgovornima Filozofskog fakulteta o smrti devojke
RTV pre 1 satjoš 61 povezana
Rektorka Univerziteta umetnosti: Nemamo šta da krijemo, sednica Odbora za obrazovanje prilika za dijalog
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih
(Foto, video) Sneg veje po Srbiji! Stižu nestvarni snimci mećave: Na putevima kao usred jake zime, evo gde je najkritičnije
Blic pre 5 satijoš 29 povezanih
Blago poskupljenje dizela, ali dugoročna neizvesnost: Šta čeka tržište goriva? (VIDEO)
Insajder pre 43 minutajoš 130 povezanih