Povezane vesti
Pevačica uspela što niko nije: Prvo pokrila društvene mreže, pa snimila spot u Parizu i dala omaž hitu Dragane Mirković…
Večernje novosti pre 3 sata
KADA je prvi put otpevala numeru "Tugo mojih dana" folk zvezde Dragane Mirković, pevačica Marijana Katić nije mogla ni da nasluti da će upravo tim stihovima pokrenuti pravi mali muzički talas na društvenim mrežama. Foto: Privatna arhiva Ono što je počelo… »
Maryana Katić uspela što niko nije, prvo pokorila mreže, a onda snimila spot u Parizu i dala omaž hitu Dragane Mirković (VIDEO)…
Nova pre 3 sata
Kada je prvi put otpevala numeru „Tugo mojih dana“, Maryana Katić nije mogla ni da nasluti da će upravo tim stihovima pokrenuti pravi mali muzički talas na društvenim mrežama. Ono što je počelo kao jedan spontani trenutak sa nastupa, vrlo brzo je… »
Maryana Katić uspela što niko nije: Prvo pokorila mreže, a onda snimila spot u Parizu i dala omaž hitu Dragane Mirković (video)…
Kurir pre 3 sata
Kada je prvi put otpevala numeru „Tugo mojih dana“, Maryana Katić nije mogla ni da nasluti da će upravo tim stihovima pokrenuti pravi mali muzički talas na društvenim mrežama. Ono što je počelo kao jedan spontani trenutak sa nastupa, vrlo brzo je… »
Vesti dana »
Direktor policije: U toku istraga o smrti devojke na Filozofskom fakultetu, tužilaštvo sumnja na propuste uprave
RTV pre 1 satjoš 88 povezanih
Rubio očekuje kraj vojne operacije za nekoliko nedelja; G7 zahteva prekid napada na civile u Iranu
RTS pre 29 minutajoš 28 povezanih
Rubio: Laž je to što je rekao Zelenski; objavljen snimak napada na Ruski dom u Pragu
RTS pre 49 minutajoš 36 povezanih
Rektorka Univerziteta umetnosti: Nemamo šta da krijemo, sednica Odbora za obrazovanje prilika za dijalog
N1 Info pre 4 satijoš 26 povezanih
Uživo Satelitski snimci pokazuju: Iran razorio američki avion; Izdate naredbe za evakuaciju FOTO/VIDEO
B92 pre 53 minutajoš 140 povezanih