Повезане вести

Јаков отворио концерт, па извео малу Слободу на бину: Питао је шта ће бити кад порасте - њен одоговор је хит

Јаков отворио концерт, па извео малу Слободу на бину: Питао је шта ће бити кад порасте - њен одоговор је хит

Телеграф 27.03.2026
Певач Јаков Јозиновић вечерас одржава концерт у Сава Центру. Уз хитове младог хрватског певача вечерас ужива београдска публика а сала је испуњена до последњег места. У публици су вечерас и многе познате личности. Јаков се… »
"Успео је да наплати своју..." Војаж стигао на концерт Јакова Јозиновића: "Сад ћемо се упознати"

"Успео је да наплати своју..." Војаж стигао на концерт Јакова Јозиновића: "Сад ћемо се упознати"

Телеграф 27.03.2026
Репер Михајло Веруовић познатији као Војаж вечерас се појавио у Сава Центру на концерту Јакова Јозиновића. На себи је имао кожну браон јакну и тамну комбинацију панталона и џемпера испод. Певач је био изузетно расположен и једва… »
Јаков на концерту објавио преписку са Сергејем Ћетковићем! Питао га да му буде гост, па добио овај одговор

Јаков на концерту објавио преписку са Сергејем Ћетковићем! Питао га да му буде гост, па добио овај одговор

Телеграф 27.03.2026
Јаков Јозиновић вечерас одржава концерт у Сава Центру. Међу онима који су дошли да уживају у његовој интерпретацији познатих песама домаћих и регионалних певача је и неколицина познатих личности. Први гост на бини код Јакова је… »
"Фурај мали": Погледајте како је Јаков завршио концерт у Београду, сви скочили на ноге кад је ово урадио (фото, видео)

"Фурај мали": Погледајте како је Јаков завршио концерт у Београду, сви скочили на ноге кад је ово урадио (фото, видео)

Мондо 27.03.2026
Певач Јаков Јозиновић поново је одржао вече за памћење у српској престоници. Након прошлогодишњег концерта који је распродан у рекордном року, Јаков је ове године заказао седам концерата у Сава центру. На првом концерту су у… »
"Зашто ми доводе само ожењене Далматинце?" Трагачици се свидео ожењени такмичар, Мемедовић одмах реаговао

"Зашто ми доводе само ожењене Далматинце?" Трагачици се свидео ожењени такмичар, Мемедовић одмах реаговао

Телеграф 27.03.2026
Милица Јокановић, познатија као Милица Трагачица, одмерава "снаге" у Суперпотери са такмичарима а вечерас је насмејала све. Наиме она је открила једну тајну пред свима, након што је сазнала да такмичар долази из далмације… »
Спремам ти најлепшу песму: Саша Матић други специјални гост на вечерашњем концерту Јакова Јозиновића (фото)

Спремам ти најлепшу песму: Саша Матић други специјални гост на вечерашњем концерту Јакова Јозиновића (фото)

Вечерње новости 27.03.2026
МЛАДА музичка звезда Јаков Јозиновић одржао је вечерас први од седам великих солистичких концерата у Плавој дворани Сава центра. Фото: Новости Концерт је започео својом првом песмом у каријери "Поље ружа", а онда је настао… »
Прошетао кроз масу: Јаков Јозиновић сишао у публику, певао и сликао се са фановима (фото)

Прошетао кроз масу: Јаков Јозиновић сишао у публику, певао и сликао се са фановима (фото)

МЛАДА музичка звезда Јаков Јозиновић одржао је вечерас први од седам великих солистичких концерата у Плавој дворани Сава центра. Фото: Новости Док је вече одмицало и публика певала углас са Јозиновићем, он је у једном тренутку… »
"Зашто ми доводите само заузете?": Милица Трагачица коментарисала ожењеног такмичара, Мемедовић одмах реаговао (видео)

"Зашто ми доводите само заузете?": Милица Трагачица коментарисала ожењеног такмичара, Мемедовић одмах реаговао (видео)

Мондо 27.03.2026
Милица Јокановић, познатија као Милица Трагачица, насмејала је све у квизу Суперпотера, када је коментарисала такмичара из Далмације. Милица се нашалила и на рачун организатора који стално доводе заузете такмичаре. - Зашто ми… »
"Толико сам срећан што си се догодио у ово лудо време": Саша Матић на бини са Јаковом, а он замало расплакао певача

"Толико сам срећан што си се догодио у ово лудо време": Саша Матић на бини са Јаковом, а он замало расплакао певача

Мондо 27.03.2026
Јаков Јозиновић је песмом освојио цели регион - од момка који је у једном интервјуу открио да је певао "за три стола" од којих је један био резервисан за његове родитеље, до певача који распродаје концерте у рекордном року… »
Пријовићка не стаје: Јаков пева у крцатом Сава центру, она ђуска и све време гледа у Филипа (Фото, Видео)

Пријовићка не стаје: Јаков пева у крцатом Сава центру, она ђуска и све време гледа у Филипа (Фото, Видео)

Мондо 27.03.2026
Певачица Александра Пријовић појавила се вечерас на првом концерту Јакова Јозиновића у Сава центру, на серији распродатих концерата у Београду. На концерт је, као и прошли пут у МТС дворани дошла у пратњи супруга Филипа… »
Држе се за руке и не скидају осмех са лица: Александра Пријовић и Филип Живојиновић из првог реда гледају концерт Јакова…

Држе се за руке и не скидају осмех са лица: Александра Пријовић и Филип Живојиновић из првог реда гледају концерт Јакова…

МЛАДА музичка звезда Јаков Јозиновић вечерас је одржао концерт у Сава центру у Београду, а велики број познатих је дошао да га подржи. Новости Велику пажњу привукла је музичка звезда Александра Пријовић која је дошла у друштву… »
Први концертни спектакл: Јаков Јозиновић заблистао на првом великом од седам наступа у Београду (фото)

Први концертни спектакл: Јаков Јозиновић заблистао на првом великом од седам наступа у Београду (фото)

МЛАДА музичка звезда Јаков Јозиновић одржао је вечерас први од седам великих солистичких концерата у Плавој дворани Сава центра. Новости Концерт је започео својом првом песмом у каријери "Поље ружа", а онда је настао делиријум у… »
Хвала ти што си се појавио у ово лудо време: Сергеј Ћетковић први специјални гост на вечерашњем концерту Јакова Јозиновића…

Хвала ти што си се појавио у ово лудо време: Сергеј Ћетковић први специјални гост на вечерашњем концерту Јакова Јозиновића…

МЛАДА музичка звезда Јаков Јозиновић одржао је вечерас први од седам великих солистичких концерата у Плавој дворани Сава центра. Новости Концерт је започео својом првом песмом у каријери "Поље ружа", а онда је настао делиријум у… »
Окупио пола естраде: Колеге дошле на концерт Јакова Јозиновића (фото)

Окупио пола естраде: Колеге дошле на концерт Јакова Јозиновића (фото)

МЛАДА музичка звезда Јаков Јозиновић одржао је вечерас први од седам великих солистичких концерата у Плавој дворани Сава центра. Новости Поред многобројних обожавала на први Јозиновићев концерт дошле су и колеге - певачице Гоца… »
Војажа погодила песма на концерту Јакова Јозиновића: Певач га угледао чим је устао, па решио да му запева (Видео)

Војажа погодила песма на концерту Јакова Јозиновића: Певач га угледао чим је устао, па решио да му запева (Видео)

Мондо 27.03.2026
Певач Јаков Јозиновић вечерас држи први од седам београдских концерата заказаних у Сава центру, пред крцатом двораном која је на прве тактове његове музике пала у транс. Међу познатим личностима ту су поново Александра Пријовић… »
"Добро вече, Београде, ја сам Јаков Јозиновић": Певач прекинуо концерт, ево шта је рекао публици у Београду (видео)

"Добро вече, Београде, ја сам Јаков Јозиновић": Певач прекинуо концерт, ево шта је рекао публици у Београду (видео)

Мондо 27.03.2026
Певач Јаков Јозиновић, момак који је од Интернет сензације постао један од најтраженијих певача у региону, вечерас одржава први од седам солистичких концерата у Београду. Јакова и вечерас из првих редова бодре бројне колеге из… »
Александра Пријовић засијала на концерту Јакова Јозиновића! Све време супруга држи за руку, а на једно питања дала занимљив…

Александра Пријовић засијала на концерту Јакова Јозиновића! Све време супруга држи за руку, а на једно питања дала занимљив…

Курир 27.03.2026
Тренутно најпопуларнији млађи певач на Балкану Јаков Јозиновић вечерас одржава концерт у Сава Центру у Београду. Велики број фанова и познатих је дошао да га подржи док је највећу пажњу привукла музичка звезда Александра… »
Он за чуда лети! Јаков започео свој први од седам концерата у Сава Центру, обратио се Србији јаким речима, а овај певач је…

Он за чуда лети! Јаков започео свој први од седам концерата у Сава Центру, обратио се Србији јаким речима, а овај певач је…

Курир 27.03.2026
Млада музичка звезда Јаков Јозиновић направила је прави спектакл у Београду! Након што је недавно одушевио публику у Новом Саду, вечерас је започео низ од чак седам концерата у Плавој дворани Сава Центра – и то пред крцатом… »
Јаков Јозиновић отворио први од чак седам концерата у Београду ВИДЕО

Јаков Јозиновић отворио први од чак седам концерата у Београду ВИДЕО

Б92 27.03.2026
Млада музичка звезда региона Јаков Јозиновић долази у Сава Центар, где ће током марта и априла 2026. године наступити у Плавој дворани, а вечерас отвара своју серију концерата. Концерт је отворио песмом "Поље ружа", а… »
Гоца Тржан с ћерком, Александра и Филип, Марија Микић... Ево ко је све дошао на концерт Јакова Јозиновића

Гоца Тржан с ћерком, Александра и Филип, Марија Микић... Ево ко је све дошао на концерт Јакова Јозиновића

Телеграф 27.03.2026
Певач Јаков Јозиновић вечерас ће одржати концерт у Сава Центру у Београду, а велики број познатих је дошао да га подржи. Његов концерт испратиће многи познати а наша екипа је пре почетка концерта успела да услика неке од њих… »
Здравко Чолић на првом наступу после бомбашког напада: У Сарајево стигле и ове српске певачице (видео)

Здравко Чолић на првом наступу после бомбашког напада: У Сарајево стигле и ове српске певачице (видео)

Мондо 27.03.2026
Певач Здравко Чолић, који је недавно дао изјаву у Тужилаштву поводом бацања бомбе на његову кућу на Дедињу, одржаће вечерас први од пет концерата у дворани Зетра у Сарајеву. Ово је један од најишчекиванијих музичких догађаја у… »
"Дошао сам да га подржим јер је исправан момак": Војаж на концерту Јакова Јозиновића, признао да ли су конкуренција

"Дошао сам да га подржим јер је исправан момак": Војаж на концерту Јакова Јозиновића, признао да ли су конкуренција

Мондо 27.03.2026
Млади певач Михајло Веруовић Војаж, дошао је вечерас на концерт Јакова Јозиновића у београдском Сава центру, на који је пре њега стигао "господин савршени", манекен Милош Мицовић у друштву атрактивне девојке. Војаж је дошао да… »
Прошли пут га грлила у бекстејџу, погледајте је сад: Александра Пријовић поново на концерту Јакова Јозиновића (видео)

Прошли пут га грлила у бекстејџу, погледајте је сад: Александра Пријовић поново на концерту Јакова Јозиновића (видео)

Мондо 27.03.2026
Када је млади Јаков Јозиновић прошле године одржао први солистички концерт у Београду, у рекордно распроданој МТС дворани, Александра Пријовић је била прва певачица која му је пожелела добродошлицу. Посетила га је у току дана… »
Почео концерт Јакова Јозиновића, публика пала у транс: У првом реду Прија и Војаж, а цела сала вришти (видео)

Почео концерт Јакова Јозиновића, публика пала у транс: У првом реду Прија и Војаж, а цела сала вришти (видео)

Мондо 27.03.2026
Млади хрватски певач Јаков Јозиновић за кратко време је освојио срца публике широм региона, а последњих годину дана ниже успехе и пуни дворане где год да се појави. Крајем прошле године је у рекордном року распродао карте за… »
"Научила сам да љуштим краставац": Луна Ђогани проговорила о својим највећим бламовима у Задрузи

"Научила сам да љуштим краставац": Луна Ђогани проговорила о својим највећим бламовима у Задрузи

Мондо 27.03.2026
Да је с годинама постала мудрија, али и вештија у неким стварима, Луна Ђогани је показала синоћ на прослави 30. рођендана, присетивши се својих највећих бламова током учешћа у ријалитију Задруга. Она и Марко су се уз смех… »

Вести дана »