Povezane vesti

"Slušam šta pričaju o Novaku, da li ti stručnjaci gledaju tenis?": Ivanišević održao lekciju zbog Đokovića

"Slušam šta pričaju o Novaku, da li ti stručnjaci gledaju tenis?": Ivanišević održao lekciju zbog Đokovića

Mondo pre 15 sati
Može li Novak Đoković da dođe do 25. grend slem titule? To je nešto što mu je važan cilj, a Goran Ivanišević veruje da je to moguće. Ne otpisuje najboljeg igrača svih vremena i uveren je da je sve moguće. Posebno pošto zna o kakvom perfekcionisti se… »
Ivanišević se otvorio o Đokoviću: "Stalno ga neko otpisuje, ne znam je l' ti ljudi uopšte gledaju i razumeju tenis"

Ivanišević se otvorio o Đokoviću: "Stalno ga neko otpisuje, ne znam je l' ti ljudi uopšte gledaju i razumeju tenis"

Nova pre 17 sati
Goran Ivanišević, legendarni teniser i trener, govorio je o Novaku Đokoviću, s kojim je dugo i sam sarađivao, te ispisao stranice teniske istorije. Novak i Goran dugi niz godina bili su dobitna kombinacija za trofeje, njihov odnos bio je buran, ali… »
Ivanišević za SK: Otpisuju Novaka samo oni koji ne razumeju tenis

Ivanišević za SK: Otpisuju Novaka samo oni koji ne razumeju tenis

Sport klub pre 18 sati
Goran Ivanišević, nekadašnji trener Novaka Đokovića, u intervjuu za Sport klub kaže da veruje da je Novak u stanju da osvoji 25. grend slem titulu. “Da nisam bio s Novakom, možda bih rekao da nije moguće. Ali pošto ga poznajem i gledam već pet godina… »

Vesti dana »