Повезане вести

"Слушам шта причају о Новаку, да ли ти стручњаци гледају тенис?": Иванишевић одржао лекцију због Ђоковића

"Слушам шта причају о Новаку, да ли ти стручњаци гледају тенис?": Иванишевић одржао лекцију због Ђоковића

Мондо 27.03.2026
Може ли Новак Ђоковић да дође до 25. гренд слем титуле? То је нешто што му је важан циљ, а Горан Иванишевић верује да је то могуће. Не отписује најбољег играча свих времена и уверен је да је све могуће. Посебно пошто зна о… »
Иванишевић се отворио о Ђоковићу: "Стално га неко отписује, не знам је л' ти људи уопште гледају и разумеју тенис"

Иванишевић се отворио о Ђоковићу: "Стално га неко отписује, не знам је л' ти људи уопште гледају и разумеју тенис"

Нова 27.03.2026
Горан Иванишевић, легендарни тенисер и тренер, говорио је о Новаку Ђоковићу, с којим је дуго и сам сарађивао, те исписао странице тениске историје. Новак и Горан дуги низ година били су добитна комбинација за трофеје, њихов… »
Иванишевић за СК: Отписују Новака само они који не разумеју тенис

Иванишевић за СК: Отписују Новака само они који не разумеју тенис

Спорт клуб 27.03.2026
Горан Иванишевић, некадашњи тренер Новака Ђоковића, у интервјуу за Спорт клуб каже да верује да је Новак у стању да освоји 25. гренд слем титулу. “Да нисам био с Новаком, можда бих рекао да није могуће. Али пошто га познајем и… »

Вести дана »