Povezane vesti
"Zašto ne mi? Zašto ne?" Poketino hoće sa SAD da osvoji Mundijal
Kurir pre 2 dana
"Zašto ne mi? Žašto ne mi? Zašto ne mi? Moramo da zaista verujemo da možemo to. Moramo da sanjamo", rekao je Poketino na konferenciji za novinare. Uoči prijateljskih utakmica protiv Belgije u subotu i Portugala u utorak, Poketino je javno ponovio poruku… »
Snovi inspirišu stvarnost
Politika pre 2 dana
Selekcija SAD nije stigla do polufinala Svetskog prvenstva od prvog turnira 1930. godine. Selektor reprezentacije SAD Maurisio Poketino rekao je da njegovi igrači mogu da ostvare ono što niko ne misli da je moguće - da osvoje Svetsko prvenstvo. „Zašto ne… »
Poketino: Zašto da ne osvojimo Svetsko prvenstvo
Radio sto plus pre 2 dana
“Zašto ne mi? Žašto ne mi? Zašto ne mi? Moramo da zaista verujemo da možemo to. Moramo da sanjamo”, rekao je Poketino na konferenciji za novinare. Uoči prijateljskih utakmica protiv Belgije u subotu i Portugala u utorak, Poketino je javno ponovio poruku… »
Pulišić: Mogu da podnesem pritisak pred Svetsko prvenstvo
Radio sto plus pre 2 dana
“Pritisak postoji, osećam ga. Da, tu je, ali to nije ništa što ne mogu da podnesem”, rekao je Pulišić uoči prijateljskih utakmica protiv Belgije i Portugala. Selektor SAD Maurisio Poketino će posle tih utakmica objaviti spisak igrača za Svetsko… »
Vesti dana »
Izašli prvi rezultati izbora u Kladovu: SNS osvojila ubedljivu pobedu, oglasili se iz njihovog štaba (video)
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih
Aleksić: Policija ušla u NPS zbog "sumnje na povredu prava glasanja", početak represije
Insajder pre 2 satajoš 1 povezana
Šta smo sve videli na lokalnim izborima: Tuče, batinaše, kordone, krađe ali i pad podrške SNS
Nova pre 2 satajoš 3 povezane
Studenti u blokadi: Lokal se budi, veliki gradovi su spremni - promena dolazi
Beta pre 2 satajoš 1 povezana